Wijnjaren volgens de WijnGekken

wijnjaren volgens de wijngekken

Wijnjaren volgens de WijnGekken. Wijnjaren volgens de WijnGekken of zoals ze wel noemen: Vintage Report

Wijnjaren volgens de WijnGekken. Elk wijnjaar is anders. Soms heb je een heel heet jaar met weinig neerslag en een andere keer is het net andersom. Soms heb je tijdens de vruchtzetting vorst in de wijngaard.
Wijnboeren proberen dat te bestrijden en soms pakt dat goed uit maar soms ook niet. De laatste tijd zie je steeds meer turbulentie in het weer, denk aan hagel in de Bourgogne of in de Champagne. Enorme neerslag in de Bordeaux. Daarom moet je weten wat voor een wijnjaar het is.

Iedereen heeft zijn visie over de wijnjaren of vintage reports. Natuurlijk hebben wij als WijnGekken onze eigen visie over de wijnjaren. Veelal wordt het veel te hoog ingeschat en wij passen het aan tot de realiteit. Hieronder vind je een link en je kan het pdf downloaden. Makkelijk voor als je wijnen wilt kopen, zo heb je alle wijnjaren direct bij de hand en kan je nooit meer een verkeerde wijn of een wijn met een slecht jaar kopen. Download de wijnjaren als pdf naar jouw computer.

Werkt de link niet? Mail dan naar info@wijngekken.nl

Een neus voor goede wijn. Wijn – Proefnotities – Wijnnieuws

GRATIS NIEUWSMAIL


Meld je aan voor de GRATIS nieuwsmail en ontvang wekelijks de leukste wijn berichten in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het wijnnieuws, de eerlijke WijnGekken Proefnotities en alle leukigheden in de wijnwereld. Meld je dus dan aan voor de gratis WijnGekken NieuwsMail

Dus klik dan snel naar NieuwsMail en meld je aan!!!

Dit zal sluiten in 15 seconden