Geproefde wijnen tot 5 euro

De beste wijnen tot 5 euroHier vind je de laatst geproefde wijnen tot 5 euro. Er zijn ook andere rode en witte wijnen in een duurdere klasse. Die wijnen vind je onderaan de pagina.

Wijnen tot 5 euro zijn de instapwijnen. Vaak zijn het wijnen uit de supermarkt. Ook zijn het wijnen die vaak pretentieloos zijn en lekker wegdrinken.

Toch is een duurdere wijn geen weggegooid geld en nog beter voor de gezondheid ook. Een duurdere wijn heeft een betere en vollere smaak, een langere afdronk en is ook een wijn meer mondvullend is. Je drinkt er dus minder van omdat de wijn gewoon beter is, dus beter voor de gezondheid.

 

 

De wijnen tot 5 euro:

riesling en co 2

Staat jouw wijn er niet bij, met de onderstaande zoekfunctie kan je zoeken met Google op onze site. Je kan meerdere trefwoorden invullen en die scheiden door een komma. Zoek je bijvoorbeeld een Duitse Riesling uit het Moezelgebied dan tik je in: duitsland, riesling, moezel

Google

Andere geproefde wijnen in een bepaalde prijsklasse:
• Door ons geproefde wijnen tot 5 euro
• Door ons geproefde wijnen tot 7,50 euro
• Door ons geproefde wijnen tot 10 euro
• Door ons geproefde wijnen tot 15 euro
• Door ons geproefde wijnen tot 20 euro
• Door ons geproefde wijnen tot 25 euro
• Door ons geproefde wijnen boven de 25 euro

Een neus voor goede wijn. Wijn – Proefnotities – Wijnnieuws

GRATIS NIEUWSMAIL


Meld je aan voor de GRATIS nieuwsmail en ontvang wekelijks de leukste wijn berichten in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het wijnnieuws, de eerlijke WijnGekken Proefnotities en alle leukigheden in de wijnwereld. Meld je dus dan aan voor de gratis WijnGekken NieuwsMail

Dus klik dan snel naar NieuwsMail en meld je aan!!!

Dit zal sluiten in 15 seconden