Wijn en Eten : Het belangrijkste element

Wijn en Eten : Het belangrijkste element

De komende tijd gaan we diverse artikelen publiceren die gaan over wijn en eten. We gaan u niet vertellen welke wijn bij welk gerecht. Nee, na deze cursus kan u zelf de perfecte wijn bij uw gerecht bepalen aan de hand van deze afleveringen. Vandaag beginnen we met het Belangrijkste element. Veel kijkplezier!

In deze aflevering van de cursus Wijn en Eten gaat Jane in op het belangrijkste element in het gerecht. 

Jane Nickles is een Amerikaanse wijnspecialiste en wijnschrijfster (zij schreef o.a. het boek ‘WineSpeak 101’) en geeft les in wijn aan de Texas Culinary Academy te Texas.

Dit is geen cursus in die zin dat je je boeken op schoot moet hebben. Nee, korte filmpjes van 1,5 minuut(!), waarin Jane vertelt welke wijn een aanvulling is op het gerecht of spijs dat je serveert.


Lees verder na de advertentie exaro

Eten moeten we allemaal, want als we niet eten dan gaat het niet goed met je. Eten is van levensbelang en als je bij jouw eten ook nog eens een mooie wijn kan proeven dan is dat mooi meegenomen!

Echter, niet elke wijn is geschikt om bij elk soort gerecht te serveren! Specialisten op dit vlak zijn natuurlijk de sommeliers en zij weten perfect welke wijn bij welk eten geserveerd kan worden.

Dit vergt veel studie en veel proeven. Zowel mooie gerechten als verschillende wijnen…

In deze afleveringen nemen wij u mee naar de grondbeginselen van het wijnproeven in combinatie met verschillende smaken. Komt u ook mee…?

Op wijngekken.nl kan u natuurlijk ook veel informatie vinden over de combinatie wijn en eten. Voor meer informatie kijkt u gewoon op https://www.wijngekken.nl/wijn-en-eten/welke-wijn-past-bij-welk-gerecht/

In deze aflevering behandelen we het BELANGRIJKSTE ELEMENT.

Een gerecht kan bestaan uit vele smaakindrukken, maar wat is nu het belangrijkste element?

Het belangrijkste element is datgene dat….

Ach, kijk gewoon snel verder op….


#wijn #eten #wineFood #cursus #gratis #wijngekken #winefoodparing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *