Wijn en eten : De zuurregel

Wijn en eten : De zuurregel

In deze aflevering van de cursus Wijn en Eten gaat Jane in op het component ‘zuur’…..

Eten moeten we allemaal, want als we niet eten dan gaat het niet goed met je. Eten is van levensbelang en als je bij jouw eten ook nog eens een mooie wijn kan proeven dan is dat mooi meegenomen!

Echter, niet elke wijn is geschikt om bij elk soort gerecht te serveren! Specialisten op dit vlak zijn natuurlijk de sommeliers en zij weten perfect welke wijn bij welk eten geserveerd kan worden.

Dit vergt veel studie en veel proeven. Zowel mooie gerechten als verschillende wijnen…

In deze afleveringen nemen wij u mee naar de grondbeginselen van het wijnproeven in combinatie met verschillende smaken. Komt u ook mee…?


Lees verder na de advertentie exaro

Op wijngekken.nl kan u natuurlijk ook veel informatie vinden over de combinatie wijn en eten. Voor meer informatie kijkt u gewoon op https://www.wijngekken.nl/wijn-en-eten/welke-wijn-past-bij-welk-gerecht/

Met deze week: DE ZUURREGEL

Zuur zit in een heleboel wijnen. Vind je het zuur in jouw Sauvignon Blanc even teveel van het goede…moet je dan wel of geen voedsel erbij eten dat ook zuur in zich heeft?

Ja, op dit soort vragen geeft Jane graag een antwoord…..

Kom even kijken en steek er wat van op!….

Het duurt maar 1,5 minuut…

Veel kijkplezier….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *