Wijn en eten – de filmsWijn en eten, filmpjes die gepresenteerd wordt door Jane Nickles.Pinot Noir door de ogen van WinebirdGamay door de ogen van WinebirdChenin Blanc door de ogen van WinebirdAlbariño door WinebirdWine & Food “Kerstmis” !! SPECIAL !!Wine & Food deel 33 “Gelijke of ongelijke combinaties…..”Wine & Food deel 32 “De sleutelelementen…..”Wine & Food deel 31 “De échte regeltjes tussen wijn en eten…..”Wine & Food deel 30 “Witte wijn en pittige gerechten…..”Wine & Food deel 29 “Smaakfacetten…..” Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws?Klik en meld je aan voor onze nieuwsmailWine & Food deel 28 “Aardbeien en….CHAMPAGNE…..”Wine & Food deel 27 “SMAAK en smaak…..”Wine & Food deel 26 “Wijn en melkchocolade….”Wine & Food deel 25 “Zoetigheid….”Wine & Food deel 23 “Wat te serveren bij HAM….”Wine & Food deel 24 “Natuurlijke tannine….”Wine & Food deel 22 “De zuurregel….”Wine & Food deel 21 “De bitterregels….”Wine & Food deel 20 “Wijn en psychologie….”Wine & Food deel 19 “Zout eten en zure wijn…?”Wine & Food deel 18 “De structuur van de wijn en het eten….”Wine & Food deel 17 “Wat te schenken bij kalkoen….”Wine & Food deel 16 “Zout eten en zoete wijnen….”Wine & Food deel 15 “Wijn en donkere chocolade….”Wine & Food deel 14 “De regel : Contrast & Affiniteit”Wine & Food deel 13 “Welke wijn bij BBQ?…..”Wine & Food deel 12 “Vet eten en……”Wine & Food deel 11 “Zout eten en tannine…”Wine & Food deel 10 “Structuur vs contrast”Wine & Food deel 9 “Gelijkenissen”Wine & Food deel 8 “Rode wijn en….pittige gerechten?”Wine & Food deel 7 “Rode wijn en….vlees?”Wine & Food deel 6 “Witte wijn en….vis?”Wine & Food deel 5 “Smaakelementen”Wine & Food deel 4 “Wijn en witte chocolade”Wine & Food deel 3 “Contrast”Wine & Food deel 2 “Belangrijkste element”Wine & Food deel 1 “Structuur”Winebird…..” Nebbiolo”Winebird…..”Malbec”Winebird…..”Syrah of Shiraz ”Winebird…..”Riesling”Winebird’s – Cabernet Sauvignon