Stevige rode wijnen. Stevig, robuust, vol en jong

Stevige rode wijnen zijn klassieke wijnen en horen tot de categorie Rode en robuuste wijnenStevige rode wijnen zijn heerlijk. De volheid in je mond. De concentratie en de lengte van de rode wijnen omarmt je.

Op deze pagina staan een deel van de door ons geproefde wijnen in de klasse ‘Rood, stevig, robuust, vol en/of jong. Het zijn de meest zware rode wijnen die je kan bedenken.

Citaten hoe een stevige rode wijn kan zijn…

Deze stevige rode wijn is wederom één van de TOPwijnen van die wijnbedrijf en laat precies zien waartoe deze wijntovenaar in staat is. Intensiteit tot in de vingertoppen. Elke druppel van deze rode wijn uit 2016 laat zien dat selectie, aandacht en wijnkennis zijn vruchten afwerpen. Een prachtige rode wijn en een goed gemaakt met een verdiende GOUDEN MEDAILLE!

Wederom zien we dat Georgië een serieus wijnland is. Dat weten ze in Georgië, maar of de rest van de wereld dat weet…? Ze moeten gewoon wat doen aan de marketing en dan weet de rest van de wereld het ook. Het nadeel is dan weer dat de prijs verder omhoog gaat en dat zou zonde zijn.

Een echte stevige rode wijn, een terroirwijn waarbij de puurheid van het land te proeven is. Kracht, zon, selectie en kennis laten zich zien in deze Spaanse krachtpatser. Prima wijn!

 

Stevige rode wijnen passen bij diverse gerechten

Deze stevige rode wijnen passen bij veel gerechten. Rode wijnen die je bedelven onder hun kracht en die je kunt serveren bij biefstuk, lamsvlees, wild, gegrild vlees en oude- of schimmelkaas. Wijnen die hun mannetje staan op proeverijen. Volle rode wijnen behoren tot de klassieke wijnen.

Hieronder vind je tal van stevige rode wijnen:

 

Staat jouw stevige rode wijn er niet bij, met de onderstaande zoekfunctie kan je zoeken met Google op onze site. Je kan meerdere trefwoorden invullen en die scheiden door een komma. Zoek je bijvoorbeeld een Duitse Riesling uit het Moezelgebied dan tik je in: duitsland, riesling, moezel

Google

Een neus voor goede wijn. Wijn – Proefnotities – Wijnnieuws

GRATIS NIEUWSMAIL


Meld je aan voor de GRATIS nieuwsmail en ontvang wekelijks de leukste wijn berichten in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van al het wijnnieuws, de eerlijke WijnGekken Proefnotities en alle leukigheden in de wijnwereld. Meld je dus dan aan voor de gratis WijnGekken NieuwsMail

Dus klik dan snel naar NieuwsMail en meld je aan!!!

Dit zal sluiten in 15 seconden