Waterval, Chardonnay – Colombard, Zuid Afrika, bag in box

Waterval, Chardonnay - Colombard, Zuid Afrika, bag in boxDe Waterval van de Jumbo, ditmaal in de kleur wit. De Waterval, Chardonnay – Colombard, Zuid Afrika, bag in box is de gehele naam van dit pak wijn.

Een witte Waterval, Chardonnay – Colombard, Zuid Afrika, bag in box van de Jumbo. Een bag in box met de druivenrassen Chardonnay en Colombard, gemaakt en geproduceerd in Zuid Afrika.

Te koop bij de Jumbo voor € 9,99. Voor dat geld krijg je 2,25 liter, dat is 3 flessen wijn. Door de speciale verpakking blijft de wijn ook 40 dagen goed.

 

top keuze

 

Geproefd:
Waterval, Chardonnay – Colombard, Zuid Afrika, bag in box

Kleur: volle, donkere gouden kleur

Neus: wit en tropisch fruit. De neus is medium vol en – diep. Lekker droog zonder een klein zoetje. Fris en fruitig

Waterval, Chardonnay - Colombard, Zuid Afrika detail 2Smaak: hier ook een vrij droge en frisse smaak. Ik vind wit fruit, ananas, perzik en wat meloen als fruit. De smaak komt vettig over, ietsje dik en robuust. Ook een medium alcoholgehalte en de wijn is goed in balans

Mijn eindoordeel van de Waterval, Chardonnay – Colombard, Zuid Afrika, bag in box: Zeker voor de liefhebber van droge wijn. Lekker fris droog, vol en met veel smaak. Ook is de wijn goed in balans met genoeg fruit. Gewoon lekker. Wel een zeer aparte en vrij donkere kleur.

Waterval, Chardonnay - Colombard, Zuid Afrika detail 3    Waterval, Chardonnay - Colombard, Zuid Afrika detail

[get_posts tag=”bag-in-box-2016″ numberposts=100]