Pierre Baptiste Syrah 2015, IGP Pays d’Oc, Frankrijk

Pierre Baptiste Syrah 2015, IGP Pays d’Oc, FrankrijkWijngekken.nl heeft een leuk wijnpakket samengesteld en Pierre Baptiste Syrah 2015 is één van de geselecteerde wijnen.

Naast een mooie Saint Emilion Grand Cru (lees HIER) hebben we ook een wijn van de Syrahdruif geselecteerd. Waarom? Omdat veel wijnliefhebbers van de Syrahdruif houden.

Uit het Zuid-Oosten van Frankrijk en om precies te zijn de wijnstreek de Languedoc is deze Pierre Baptiste Syrah 2015 geboren.

Laat die korting niet liggen!

Nog even terug te komen op dat wijnpakket: dit wijnpakket is in samenwerking met Wijnvoordeel.nl ontstaan; de wijnen zijn geselecteerd door Wijngekken.nl en elke geselceteerde wijn zal door ons gerecenseerd worden, zoals u dat van ons gewend bent.

Bekijk maar eens DIT ARTIKEL want u kant namelijk dit heerlijke wijnpakket WINNEN. Voor niks kan u in bezit komen van ZES geselecteerde flessen.

Ook kan u, als u via op de BANNER hier rechtsboven op de website, een hele leuke korting krijgen. Gewoon de voorwaarden lezen en de korting pakken!

We gaan naar de zonnige oorden van de Languedoc…

Pierre Baptiste Syrah 2015

De kleur van deze Pierre Baptiste Syrah 2015 is donkerrood/rood over de tong en overgaand in warm rood in de rand. De diepte is goed tot donker. Redelijke kleur.
Pierre Baptiste Syrah 2015 heeft een wat mollige bessenneus met zonnige warmte en een licht kruidenpallet. Wat witte peper en selderij. Neus komt redelijk los.
Op de tong laat deze Syrahwijn warm bessenfruit met een lichte kruidenmelange zien met wat specerijen. Op de mid-palate is het redelijk. Is mooi rond en soepel en is wat heet in de goede afdronk.
Pierre Baptiste Syrah 2015 is een zonnige wijn die gewoon mooi rond is en lekker soepel. Makkelijk wegdrinkend en niet heel complex. Gewoon een lekkere Syrahwijn.

Soms moet je niet zo moeilijk doen en gewoon een wijnfles openen die je gewoon lekker wegdrinkt. Niet heel complex, maar geeft gewoon wat je kan verwachten: een plezierige zonnige wijn. Pierre Baptiste Syrah 2015 krijgt van mij 13,8 punten, 79PP en *½*. Nu te drinken en houdbaar tot en met 2019.