Le Plan-Vermeersch GP Sauvignon 2021; feesten!

Le Plan-Vermeersch GP Sauvignon 2021 is een echte feestwijn.

Feesten… dat vinden veel mensen een leuke bezigheid. Iedereen is vrolijk en vriendelijk. Goede contacten worden er opgebouwd en zelfs kunnen er relaties ontstaan tijdens een leuk feestje!

Party is het Engelse woord voor feest en de serie GP van LePlan-Vermeersch is speciaal gemaakt voor dit soort feestjes!

Niet te moeilijk en te complex, maar gewoon lekker drinkend waarbij achteloosheid ook nog wel een rolletje speelt. Gewoon een Cepage de France.

Le Plan-Vermeersch GP Sauvignon 2021 heeft een alcoholpercentage van 12,5% en is wellicht ergens bij de verkooppunten nog te verkrijgen.

En weet u dat ze kunnen feesten bij de familie Vermeersch? Seb (de man van Ann Vermeersch) is naast wijnmaker ook een goede gitarist en hij houdt van Hard Rock! Elk jaar organiseert LePlan-Vermeersch een Hard Rock feestje op het Domein. 

Hier heb ik een video van dit feestje (2021).

Hebt u zin in een feestje?

Laat de wijn spreken

Le Plan-Vermeersch GP Sauvignon 2021

De kleur van deze Sauvignon Blanc is helder en zuiver. Licht geel, witgoud over de tong met een mooie licht witgouden fonkeling in de rand. Een licht groene zweem. Jong dus. (2,7)
In de neus laat deze Le Plan-Vermeersch GP Sauvignon 2021 wat citroen en zacht perzik fruit los. ook wat kool. Niet echt de indrukken waar de Sauvignon Blanc druif om bekend staat. De neus komt redelijk los. (2,8)
Op de tong is deze Vermeerschwijn best vriendelijk, heeft best wat fruit in zich (citroen/perzik) en ook best wat zuren. Wat kool. Redelijk op de mid-palate en in de diepte en breedte is het matig tot redelijk. In de redelijke afdronk merk ik een zacht bittertje op het eind. (5,0)

Le Plan-Vermeersch GP Sauvignon 2021 is echt een wijn waar je niet zo over na moet denken. Echt een hele andere wijn dan de wijnen die écht uit de wijngaarden van de familie Vermeersch komen. Een wijn die je op een feestje drinkt en daar is niks mis mee. Maar zoek het dan niet in de kwaliteit van de wijn, maar meer in andere dingen zoals: makkelijk drinkbaar, vriendelijk, rond en nu drinken. En daar voldoet deze wijn aan. Het is een wijn gebaseerd op de Sauvignon Blanc druiven die kenmerken haal ik er niet direct uit. Een ‘warme’ Sauvignon Blanc. Maar wat maakt het uit! Deze wijn voldoet aan hetgeen waarvoor het gemaakt is : FEESTEN! (1,8)

Le Plan-Vermeersch GP Sauvignon 2021 krijgt van mij een totaal van 12,3 punten

Opdrinken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *