Chardonnay Colombard, Australië, bag in box 2015, Lidl

Chardonnay Colombard, AustraliëEen witte wijn van de Lidl in het formaat van bag in box van 3 liter. De Chardonnay Colombard, Australië is zeer populair.

De Colombard is populair onder de bag in box wijnen. Hoge opbrengsten zullen hier misschien de oorzaak van zijn. Veel wijn maken voor een goedkope prijs. Ditmaal de Colombard van de Lidl, de Chardonnay Colombard, Australië. Te koop voor € 8,69 bij de Lidl, voor deze prijs krijg je 3 liter wijn in een bag in box verpakking..

 

Chardonnay Colombard 2015 BiB A

 

Geproefd
Chardonnay Colombard, Australië, bag in box 2015, Lidl

Kleur: De kleur is lichtgeel / witgoud over de tong. Mooi fonkelend, kraakhelder en loepzuiver.

top keuzeNeus: In de neus heeft de Chardonnay Colombard, Australië perzik / rood appelfruit. Licht boterig komt de wijn ook over. Fris, fruitig en zacht. Een redelijk volle en diepe neus

Smaak: Op de tong lekker fris, rond , zacht en smakelijk perzik met rood appelfruit. Niet zwaar en niet complex, maar wel vrolijk en zonnig! Zachte zuren en de wijn komt mild over. Redelijk op de mid-palate en een goede fris fruitige afdronk.

Mijn indruk over de Chardonnay Colombard, Australië: Lekker fris, fruitig, zacht en rond. Een ideale BiB wijn voor de zomermaanden. Ik zeg DOEN!

 

Chardonnay Colombard, Australië BiB B

 

[get_posts tag=”bag-in-box-2016″ numberposts=100]