Achterhoekse Johanniter 2020; trots brons!

Als u eens in de buurt komt van Winterswijk dan moet u toch eens bij Wijngaard Hesselink langsgaan en als u toch langs gaat koop dan meteen deze Achterhoekse Johanniter 2020!

Waarom? Omdat u dan gewoon een heerlijke wijn koopt voor een hele leuke prijs! U zal verbaasd zijn van de kwaliteit dat deze wijngaard weet voort te brengen.

Kwaliteit en een leuke prijs… Die combinatie kan er voor zorg dragen dat een wijn een medaille bij ons verdient en in dit geval is het een BRONZEN MEDAILLE!

Gefeliciteerd Gerhard Ensing met jouw zoveelste medaille! Je kan ze bijna niet meer tellen!

Deze Achterhoekse Johanniter 2020 is een 100% Johanniterwijn met een alcoholpercentage van 13%.

Deze witte Nederlandse wijn kan u gewoon bestellen bij Wijngaard Hesselink voor de prijs van € 12!

Laat de wijn spreken!

Achterhoekse Johanniter 2020

De kleur van deze Gelderse witte wijn is helder en loepzuiver. Zeer licht witgoud over de tong met een mooie licht witgouden fonkeling in de rand. Mooie fragiele en jonge kleur. (2,8)
In de neus laat Achterhoekse Johanniter 2020 heerlijk jong en fris fruit zien van citrus, licht kool, licht kruisbes. Jong en jeugdig. neus komt redelijk goed los. (3,8)
Op de tong laat Achterhoekse Johanniter 2020 citrus los, is zeer licht petillant en geeft eigenlijk meerdere witfruitige indrukken weer. Ook wat kool. Sappig en smakelijk van de mooie zuurgraad die deze wijn weet te behalen. Complex. Op de mid-palate is het redelijk goed en met de breedte en diepte is het prima op niveau. De afdronk is heerlijk fris, lichtje kool en breed in lengte. (6,8) 

Deze Achterhoekse Johanniter 2020 van Wijngaard Hesselink laat weer eens zien dat Gerhard ongelooflijk goed bezig is met zijn wijngaard! Niet voor niets behaalt hij vrijwel elk jaar vele prijzen. Ook deze Johanniter is een prima wijn en , zoals Hesselink ook aangeeft, een eetwijn, want deze wijn kan je prima bij een mooi gerecht serveren. Prima bij elke salade, maar ook bij witte vis. Zoveel indrukken met genoeg body en breedte. Trots op Nederland! Trost op Wijngaard Hesselink! (2,4)

Achterhoekse Johanniter 2020 verdient van mij een totaal van 15,8 punten

Drinken kan u het nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *