WINO, Wine Import Nieuws Online en Gratis

winoSchrijf je in voor de nieuwsbrief voor wijnimporteurs, horeca, wijnhandel en wijnliefhebbers

Wijn Import Nieuws Online (WINO) is project van freelance journalist en wijnspecialist Han Sjakes. De nadruk ligt op business-to-business, maar omdat wijnimport steeds vaker samengaat met rechtstreekse verkoop via webshops, is WINO ook interessant voor particuliere wijnliefhebbers.

WINO is een maandelijkse nieuwsbrief met in het verlengde daarvan de website wino.sjakes.com. De nieuwsbrief wordt in samenwerking met het grootste horecavakblad Entree en het belangrijkste onafhankelijke wijnmagazine Perswijn onder de aandacht gebracht van ruim 20.000 horecaprofessionals, wijnhandelaren, importeurs, deli’s, bloggers, pers, wijnliefhebbers en andere geïnteresseerden.

Sjakes: “Na ruim vijftien jaar ervaring als journalist in de wijn, food en horeca heb ik besloten mijn eigen digitale nieuwsbron in het leven te roepen over de dynamische wereld van wijnimport en wijnhandel. Ik put onder andere uit een database van ruim 800 importeurs in alle soorten en maten. Daar ligt een enorme bron aan informatie verborgen die het verdient om gedeeld te worden.”

Kijk voor meer informatie en inschrijven op http://wino.sjakes.com.