WINECHILL, de coole wijngadget!

Winechill

WINECHILL, dé nieuwe wijngadget die deze zomer het verschil maakt tussen een gekoeld of een perfect gekoeld glas wijn!

Je hoeft geen wijnkenner of wijnsnob te zijn om te weten dat de serveertemperatuur van wijn van ongekend belang is. Als de wijn te warm is, overheerst de smaak van alcohol. Als de wijn te koud is gaan smaak en aroma’s verloren.
Met de nieuwe WINECHILL drink je jouw glas wijn altijd op de perfecte temperatuur! Want dit design product koelt wijn van binnenuit.
Hoe? Heel simpel. De rvs-stick (gevuld met een speciale thermale gel) leg je twee uur in de vriezer, daarna stop je de stick (met druppelvrije!) schenktuit in een geopende fles wijn. De stick houdt de wijn vervolgens tot een uur lang op de perfecte temperatuur.

Winechill
De WINECHILL kan voor zowel witte, rosé als rode wijnen gebruikt worden. Want ook rode wijnen smaken veel beter al ze iets gekoeld zijn.

Ga voor gemak
Weg met die rommelige emmers gevuld met ijs die de wijn vaak te koud maken en waardoor veel smaak verloren gaat. Door te kiezen voor WINECHILL, hou je meer kastruimte over en zijn ijsblokjes verleden tijd!
WINECHILL, en wel hierom:

Winechill

• WINECHILL houdt gekoelde witte wijnen tot een uur lang gekoeld en brengt rode wijnen binnen 15 minuten op de perfecte drinktemperatuur;
• Laat de fles op tafel staan zonder dat de smaak wordt aangetast;
• De elegante drup-vrije schenktuit koelt en verfijnt de wijn terwijl je schenkt;
• Schoon en handig alternatief voor de ijsemmer;
• Zie wat je drinkt; (verberg de fles en het etiket niet door een koelelement)
• Neemt weinig opbergruimte in beslag;
• Omspoelen onder de kraan en keer op keer weer te gebruiken;
• Leuk origineel cadeau om te krijgen en om te geven!

‘De beste uitvinding sinds de paperclip! Eindelijk een koelhoudertje dat echt werkt en er ook nog eens stijlvol uitziet! Hoe hebben we ooit zonder kunnen leven?!’ Sharon van Lokhorst – hoofdredacteur Winelife Magazine

WINECHILL kost € 24,95 en is vanaf 15 april 2014 leverbaar. Het eerste proefexemplaar is aangeboden aan de redactie van WINELIFE Magazine, zij waren zo enthousiast dat ze het exemplaar niet meer terug wilde geven.
Voor meer informatie kunt u de website bezoeken, www.wine-chill.com.

Ed
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!