Wine & Spirits Company nieuwe importeur van prestigieus wijnhuis Ca’ del Bosco

Wine & Spirits Company nieuwe importeur van prestigieus wijnhuis Ca’ del Bosco

Ca’ del Bosco is een wijnhuis met reputatie in het noorden van Italië. Menige importeur wil dit wijnhuis in het assortiment hebben.


Lees verder na de advertentie exaro

Met trots kondigt Wine & Spirits Company aan dat zij de bevoorrechte importeur is van de meest exclusieve Franciacorta producent Ca’ del Bosco in Nederland. De toevoeging van Ca’ del Bosco is aanwinst voor het bedrijf. Wijnliefhebbers kunnen vanaf nu genieten van de ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap van deze Italiaanse producent. Met deze nieuwe samenwerking breidt deze importeur haar Italiaanse portfolio uit en bouwt zij verder aan een assortiment met top wijnhuizen.

Wat en wie is Ca’ del Bosco

Ca’ del Bosco behoort tot de absolute top van Italië en produceert geweldige Franciacorta’s waar menig champagnehuis jaloers op kan zijn. Door te investeren in innovatie, onderzoek en technologie zet het wijnhuis zich in om het potentieel van het terroir te maximaliseren en de complexiteit van de natuur te begrijpen.
Het gebruik van geavanceerde methoden, zoals het wassen van druiven in de ‘spa’ en het elimineren van contact aan zuurstof tijdens het productieproces, resulteert in wijnen met een ongeëvenaard zuiver karakter. Door deze vooruitstrevende methode, hoeft bijvoorbeeld geen sulfiet toegevoegd te worden en de kans op oxidatie is nihil.

Ca’ del Bosco, is gelegen in het hart van Franciacorta, een gebied in Lombardije dat wereldwijd bekendstaat om zijn hoogwaardige mousserende wijnen. Met een geschiedenis van vakmanschap en een voortdurende toewijding aan kwaliteit, heeft Ca’ del Bosco een reputatie opgebouwd als een van de meest gerespecteerde wijnhuizen van Italië. Hun Cuvée Prestige, met zijn verfijnde smaakprofiel en elegante bubbels, is een favoriet onder kenners en liefhebbers van mousserende wijn. En met maar liefst 30 keer een onderscheiding van de maximale score in de Gambero Rosso is Ca’ del Bosco een van de succesvolste wijnhuizen uit Italië. Naast de Cuvée Prestige, zullen ook exclusieve cuvées zoals Annamarie Clementi, Prestige Rosé, Extra Brut en de stille wijnen verkrijgbaar zijn.

Wat en wie zijn de Wine & Spirits Company

Wine & Spirits Company is een zelfstandig importeur en distributeur van wijnen en dranken in Nederland en al ruim 30 jaar dé partner voor de horeca, vakhandel en retail. Met een gepassioneerd team, een kwalitatief assortiment en een commerciële drive, adviseren en inspireren zij ondernemers om gezamenlijk een optimaal resultaat te bereiken. De wijnen van Ca’ del Bosco zijn vanaf heden exclusief verkrijgbaar voor de horeca en wijnwinkels in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *