Wine Professional 2013, de moeite waard?

Is het interessant om ten tijde van crisis een wijnbeurs te bezoeken? Ik vind van wel. Hier volgen een aantal interessante ideeën om ook naar Wine Professional 2013 te gaan.

Het Importeurs Wijntheater is een nieuw geïntroduceerd thema met ruim 20 educatieve sessies omtrent druivenrassen, regio’s, landen, terroirs en stijlen. Ook nieuw is het Vinodrome, waar een selectie betaalbare wijnen staat tot 10 euro. Een andere nieuwigheid is het Proefschrift Wijnpodium voor de kleinere wijnspecialisten. Wine Professional 2013 spreid haar vleugels en probeert de doelgroep te vergroten door een speciale openstelling voor de wijnspeciaalzaken en wijnvakhandel op maandag 7 januari tussen 10.00-12.00 uur.
Met producten uit meer dan zeventig landen is Wine Professional 2013 weer meer internationaal georiënteerd. Ruim honderd klassieke, trendsettende en innovatieve exposanten laten u hun assortiment zien en proeven.

Duizenden wijnen, champagne, sake, port en sherry zijn te proeven alsmede ook een grote verscheidenheid aan vlees en vis, olijfolie, kaviaar enz. enz.
Wine Professional 2013 stimuleert jonge en oudere horecaprofessionals om op de beursvloer zelf nieuwe ontdekkingen te doen om hun wijnkaart of menukaart verder te innoveren of verbeteren.
Meet-the-producers is ook een nieuw geïntroduceerd thema waar tientallen producenten van wijnen speciaal voor Wine Professional 2013 overgekomen zijn en ze geven u graag persoonlijk uitleg over hun producten.
Ook duurzaamheid, Masterclasses en diverse andere activiteiten worden gegeven en/of gehouden.

Wine Professional 2013 vindt plaats van 7 t/m 9 januari, gedurende de eerste drie dagen van de Horecava. Traditiegetrouw is de locatie wederom in de naast de Horecava gelegen Europafoyer in Amsterdam RAI. Om een doelgerichte selectie van bezoekers te bereiken is ook dit jaar door ons voor de separate ingang van het RAI Congrescentrum gekozen.

Meer info vind je op http://www.wine-professional.nl/?p=437

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!
Of persoonlijk via mijn Linkedin