Wine Life Hotlist 2013

Winelife logo
Onder het genot van een glas champagne is gisteravond de Wine Life Hotlist 2013 bekend gemaakt. De spanning was te snijden: zijn de WijnGekken erin geslaagd zich in deze lijst te nestelen?

Rond zeven uur gisteravond werd de Hotlist gepresenteerd, samen met de lancering van het grote champagne-nummer van het tijdschrift Wine Life, wat nu in de schappen ligt. En jawel, wij staan in de lijst van de 50 meest invloedrijke Nederlanders in de wijn, op plaats 36!!!
Ik kan niet ontkennen, en ik denk dat ik namens alle drie de WijnGekken spreek, dat een gevoel van trots mij overviel. Trots dat wij een dergelijke status in een kort tijdsbestek bereikt hebben.
Ik wil langs deze weg dan ook iedereen bedanken die op ons heeft gestemd en een ieder die het mogelijk heeft gemaakt dat wij vele wijnen hebben gerecenseerd. Zonder deze gulle gevers was dit allemaal niet mogelijk geweest!
Volgend jaar hopen wij een nog mooiere positie in te nemen op deze Hotlist. Deze kwalificering geeft ons een extra stimulans en wij gaan er zeker aan werken om onze positie te verbeteren!

Ed
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!