WIN een fles Cava of Prosecco met Greetz en Wijngekken.nl

Tijdens Oud en Nieuw wil je knallend het nieuwe jaar in. Een flesje bubbels komt dan altijd van pas. Om die reden mag wijngekken.nl nu een mousserende wijn beschikbaar stellen ter waarde van €25. Lees hieronder snel verder zou ik zeggen!

Mousserende wijnen

Van alle mousserende wijn is Champagne het bekendst. In de opkomst zijn de Cava en Prosecco, die zeker niet onder doen voor de Franse bubbel. Een voordeel hierbij is dat de Spaanse en de Italiaanse variant vaak beter betaalbaar is.

Een korte introductie:
Cava is de ‘Spaanse Champagne’. Het is een mousserende wijn met een goede bubbel. In tegenstelling tot Champagne is een Cava milder van smaak en heeft het meer kruidige tonen in plaats van frisse en zure. Een goede Cava kun je al kopen vanaf €20 en hiermee is het goed betaalbaar.

De Prosecco, een zeer fruitige en lichtzoete bubbel, kun je zelfs al kopen vanaf €17. Het verschil met eerder besproken bubbels is dat de vergisting anders tot stand komt. Dit zie je terug in de prijs. In Nederland is dit een steeds populairdere keuze.

Wil je iemand op een unieke wijze verrassen met een heerlijke fles bubbels? Dat kan allemaal met Greetz.

Bekijk de website van Greetz voor alle mousserende wijnen, zodat jij ook een knallend uiteinde kunt hebben.
Speciaal voor de lezers van Wijngekken.nl stelt Greetz een heerlijke fles naar keuze beschikbaar t.w.v. €25,-

Wat moet je doen om een lekkere fles bubbels te winnen?

Stuur een e-mail met je naam en pasfoto (naam en pasfoto zijn voor bekendmaking van de winnaar op de website van wijngekken.nl) naar info@wijngekken.nl o.v.v. ‘Winnen’. Reageren kan t/m 24 december 24.00 uur.

Wijngekken.nl kiest blind één winnaar uit de ingezonden e-mails en maakt dit bekend aan Greetz. Dus WIN met Greetz en wijngekken.nl en maak iemand blij met een heerlijke fles bubbels.

Je ontvangt via de email een code die je in kunt voeren op de website van Greetz.