Wil jij een wijnreis winnen?

Chateau Purcari

Het is altijd leuk om iets te winnen en zeker een wijnreis naar Chateau Purcari is leuk om te winnen. Doe jij ook mee?


Lees verder na de advertentie exaro

Château Purcari, het beroemde wijnhuis dat al sinds 1827 zijn stempel drukt op de wijnwereld, nodigt wijnliefhebbers in Nederland uit om de magische charme van zijn wijnen en wijngaarden te ervaren. Met zijn rijke geschiedenis en ongeëvenaarde toewijding aan ambacht en excellentie, biedt Château Purcari iets onvergetelijks aan: een volledig verzorgde reis voor twee personen naar Château Purcari in Moldavië tijdens de Nationale Wijndagen van 7 tot 9 oktober 2023.    

Win een droomreis naar Château Purcari!         
Wijnliefhebbers in Nederland krijgen nu de kans om het prachtige landgoed van Château Purcari persoonlijk te ervaren. Purcari en Vinify hebben namelijk samen een super gave winactie opgezet: win een droomreis naar Château Purcari! Hoe doe je mee? Koop tussen 1 en 20 september ten minste twee flessen van het Château Purcari assortiment op de website van www.vinify.nl! Om het nóg leuker te maken, krijg je bij het afrekenen 20% korting op niet-afgeprijsde Château Purcari wijnen, met gebruik van de kortingscode “PURCARI”. Na de actieperiode zal de winnaar worden gekozen! Lees hier meer over de winactie https://www.vinify.nl/purcari-winactie

Gelegen in het pittoreske dorpje Purcari, in de prachtige wijnregio Stefan Voda, heeft Château Purcari een erfenis die teruggaat tot de 19e eeuw. Het begint voor Purcari-wijnen in  de diepe wijnkelders. De wijnen worden uitsluitend gerijpt in Franse eiken vaten, gedurende periodes die variëren van 6 tot 18 maanden, terwijl de wijn rijk wordt aan tannines en aromatische componenten.  Hier ontwikkelen de wijnen van Purcari hun complexe karakter en aroma’s van verfijnd hout, vanille en chocolade. Het zorgvuldige proces wordt bekroond door de flesrijping (met natuurlijke kurken) gedurende nog eens 6 maanden, onder optimale omstandigheden in een koelkamer. Het resultaat is een reeks uitmuntende wijnen, waaronder de beroemde Negru de Purcari, Rosu de Purcari en Alb de Purcari. 

De prijs omvat een onvergetelijke reis naar Moldavië voor twee personen, inclusief vlucht naar Chişinǎu, twee overnachtingen – één op Château Purcari en één in de hoofdstad Chişinǎu – en culinaire ervaringen van wereldklasse. Samen met de winnaar zal de Purcari ambassadeur ook meereizen. Wie dit is wordt later bekend gemaakt! Ook omvat de prijs een exclusieve rondleiding door de prachtige wijngaarden en het Château, een smaakvolle proeverij van de geliefde Purcari-wijnen en deelname aan de festiviteiten van de Nationale Wijndagen in Chişinǎu. Belangrijk: de reis vindt plaats tussen 7 en 9 oktober en kan niet verplaatst kan worden!             

Mis deze buitengewone kans om de wereld van Purcari-wijn en Moldavische cultuur te beleven niet en doe mee aan de win actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *