Wil je je wijn verkopen, maar je weet niet hoe. Hier is de oplossing

wijn verkopen op internet is lastig

Soms heb je wat wijn over en je wilt die wijn verkopen. Wijnen die je wilt verkopen omdat ze zoveel geld waard zijn geworden of omdat je er teveel van hebt. Hier is een mogelijke oplossing.


Lees verder na de advertentie exaro

Wil je je wijn verkopen omdat je er teveel van hebt of omdat die betreffende wijn enorm veel geld waard is?
Vaak moet je dan als particulier naar een veilinghuis en op die veiling maar proberen om je wijnen te verkopen. Vaak is dat een grote stap die maar weinig particulieren maken. Misschien is onderstaande dan een betere oplossing.

Vintrado is begonnen als bemiddelingswebsite, een soort marktplaats voor wijnen. Vintrado heeft als doel kopers en verkopers op een efficiënte en transparante online samen te brengen. De distributieketen van wijn is vaak nog wat stoffig en traditioneel. Hier brengt Vintrado verandering in wat leidt tot een eerlijker platform en dat is voor jou belangrijk als consument.
Het Vintrado platform stelt iedereen met een adequate wijnopslag en toegang tot het internet in staat om hun wijnen te verkopen. Iedere verkoper wordt gecontroleerd en de transacties verlopen veilig zodat de koper binnen een paar werkdagen de wijn in huis kan hebben.

Wijnen verkopen op internet is lastig

Goede wijn behoeft geen krans, maar wel een perfecte webshop. Nederlanders kopen steeds meer online hun wijnen en wijnliefhebbers verlangen naar bredere en verrassende keuzes. Maar nu is er Vintrado, opgericht door wijnprofessionals en specialisten op het gebied van ICT. Dit is het nieuwe platform waar kopers en verkopers op een efficiënte en transparante manier samenkomen. Vintrado bevindt zich nog in de opstartfase, maar biedt momenteel al meer dan 500 wijnen aan.

Ook Zuid-Afrikaanse wijnen kun je verkopen op internet

Wijn verkopen voor een goede prijs

Iedereen met een adequate wijnopslag kan via het Vintrado platform zijn of haar wijn verkopen. De verkoper kan een restaurant, wijnwinkel, importeur of producent, maar ook een enthousiaste privéverzamelaar. Vintrado heeft deze verkopers allemaal persoonlijk gesproken, hun identiteit geverifieerd. Soms zelfs de opslagplaats ter controle bezocht voordat zij op het platform verschijnen. Dit biedt de garantie dat zowel kopers als verkopers op Vintrado in goede handen zijn.

“Wij bieden een ‘Plug & Play’ etalage voor verkopende partijen die snel hun voorraad kunnen toevoegen aan ons platform. We hebben meer dan een jaar gewerkt aan het concept en de techniek. De afgelopen maanden hebben we proef gedraaid om alles grondig te testen en eventuele bugs uit het systeem te halen. Vele wijnliefhebbers weten ons nu al te vinden zonder dat we enige vorm van marketing hebben gedaan. Dit geeft aan dat er behoefte is aan een platform als Vintrado.”

Een uniek concept dat wijn verkoop op internet veel makkelijke maakt

Met dit unieke concept is Vintrado de eerste in de wereld die particuliere en professionele wijnkelders makkelijk kan ontsluiten. Geen enkel platform heeft alles op een dusdanig transparante manier samengebracht. Door de vele verschillende type verkopers is het aanbod meer divers dan bij welke wijnwinkel of importeur dan ook. Waar je eerst naar meerdere wijnwinkels moest voor jouw favoriete wijnen, bestel je deze nu handig op één online plek .

Meer weten? Ga dan naar http://www.vintrado.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *