Wijnproeverijen in de maand April

wijnproeverijen

Het is weer de tijd van de wijnproeverijen. Zo hebben we de Italiaanse Wijnvakdag in maart natuurlijk gehad. Deze proeverij waar alleen Italiaanse wijnen geproefd konden worden was niet opengesteld voor de consumenten. Gelukkig zijn er natuurlijk ook vele wijnproeverijen die wél opgesteld worden voor de consument. De wijnliefhebber kan zijn lol weer op….

Hieronder heb ik een aantal wijnproeverijen opgesomd die in de maand april van start gaan. Over mijn keuze valt NIET te corresponderen! 😉

Vins Simple Simply Wines

Onze eigen gastschrijver Tim Bos organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 april in Amsterdam een voorjaarsproeverij. Wat staat er zoal op het menu? O.a. 3 super zuivere Chablis van Allain Geoffroy, de heerlijke Beaujolais wijnen van Domaine Cheysson en Jean-Pierre Large, etc…

De proeverij wordt gehouden in het edelsmid-atelier L’Orfervrerie in Amsterdam van 13.00 t/m 18.30. Het adres luidt Nieuwe Looierstraat 55 te Amsterdam. Kosten € 7,50 pp (krijg je weer terug als je voor € 75 bestelt) en je kan je opgeven via info@vinssimple.nl of bel Tim even 06-81062980.

Het leuke aan deze proeverij is dat ook de WijnGekken te bewonderen zijn op zondag 21 april!

 

Grundel Wine & More “Wine at the beach”

Wouter Grundel van Grundel Wine & More organiseert op zaterdag 20 april 2013 een echte voorjaarsproeverij en heeft het genoemd: “Wine at the beach”. Het wordt gehouden op het mooiste stukje strand van Noordwijk (Take 2 Beach & Bungalows, Koningin Astridboulevard 84 te Noordwijk).

De proeverij is vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur. Kaarten (ad € 5) te bestellen door een email te sturen naar info@grundel-wine-more.nl. Wouter is bekend om zijn goede neus voor mooie Duitse wijnen….

 

Voorjaarsproeverij Winterberg Wijnen

Op zondag 21 april 2013 wordt u uitgenodigd door Winterberg Wijnen voor een proeffestijn met tal van (nieuwe) frisse Duitse en Oostenrijkse wijnen in combinatie met culinaire creaties van chef Jeroen de Zeeuw (De Zeeuw Culinair). De proeverij vindt plaats tussen 13.30 en 17.30 uur in hun bedrijfsruimte aan de Ambachtsring 23D te Heemskerk.

Interesse? Mail of bel dan even vóór 19 april. Kosten? € 15,00 pp (door deelname ontvangt u van 21 t/m 28 april 10% korting op de gepresenteerde wijnen). Marco Winterberg en team info@winterbergwijnen.nl / 0251-220005 óf 06-30949382.

Dus als u een dagje niets te doen heeft…Loop eens binnen bij één van deze leuke wijnproeverijen!

Proef smakelijkkk….
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!