De wijnproeverij voor thuis: Wine in Tubes van Albert Heijn

wine in tubes ahWijn drinken is lekker en het is leuk. Wijn proeven is nog leuker volgens Albert Heijn. Dus Wine in Tubes is nieuw op de wijnmarkt en leuk voor de beginnende wijn professional

wijn in tubes familia castano witte wijnWijn drinken is leuk, wijnproeven nog leuker. Speciaal voor het thuis proeven van wijn is er nu ‘Wine in Tubes’: een box met zes buisjes van drie wijnhuizen van Albert Heijn. Iedere tube van 100 ml is goed voor één glas wijn.

 

wijn in tubes porcupine ridge merlot (2)In de box zitten 3 nieuwe wijnen: Porcupine Ridge Merlot, Castaño Macabeo Bio en Puklavec & Friends Cabernet Sauvignon & Merlot.

Wine in Tubes zijn lekker en leuk om te proeven

Wijnproeverijen zijn populair; het is een leuke manier om je wijnsmaak te ontdekken en nieuwe wijnen te proberen. Het voordeel van Wine in Tubes is dat je geen flessen wijn hoeft aan te breken. In de buisjes zit de perfecte hoeveelheid voor een thuisproeverij.

Bij het goed proeven van wijn gebruik je verschillende zintuigen.

wijn drinken volgens albert heijn kijken en ruiken van wijn wijn drinken volgens albert heijnwijn proeven volgens albert heijn slurp en proef, beoordeel lekker of niet

Goed proeven is belangrijk en volg de stappen dan ook nauwkeurig op en wordt ook een van de beste wijnproevers van Nederland.

 

Met de nieuwe proefbox Wine in Tubes leer je de basics van wijnproeven in vijf stappen:

  1. Kijk naar de wijn
  2. Wals je glas
  3. Ruik kort en krachtig
  4. Slurp&proef
  5. Beoordeel: lekker of niet

 

ontdek onze nieuwste wijnen ah
Ontdek onze nieuwste wijnen is een nieuwe manier om serieus wijnen te proeven met de Wine in Tubes box van Albert Heijn.

Op de onderkant van de wijnbox staan proefnotities en tips om te serveren. De Wine in Tubes box kost € 9,95 en is verkrijgbaar in ruim 180 grotere Albert Heijn winkels en ook op http://www.ah.nl.

#wineintubes #aardeargentina #aardewine #ah #wine #vinoargentino #netherlands #argentina #WineEducators #WineInTubes #bluemonday #tubes #albertheijn #happy #bluemondays #mondaymotivation #reducereuserecycyle #flowers #flowerstagram #flowerpower #drinksintube #winewednesday #winestagram #winetime #wineoclock #winegifts #fathersday #oneofakind #handcrafted #coolstuff

wine in tubes ah witte wijn
Stuk voor stuk lekkere en gevarieerde smaken in de kleuren rood en wit in de Wine in Tubes box van AH.