Cursus wijn proeven. DEEL 32 : Boter aroma’s in de wijn

In dit tweeëndertigste deel van de cursus wijn proeven nemen we de boteraroma’s onder de loep.

Boter komt van melk en de melk komt, normaal gesproken, van de koe…..

Hoe komt het dan dat sommige wijnen boteraroma’s in zich hebben?

Chardonnaywijnen willen hier nog wel eens een handje van hebben. Maar niet alleen boter, ook aanverwante aroma’s zoals, cream en slagroom of room worden vaak waargenomen.

Jane zal het je allemaal uitleggen….

Dus kom kijken!

#wijn #cursus #wijncursus #boter #Chardonnay #winecourse #gratis #forfree #jane #wijngekken

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.

Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!

Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl neem dan  contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wijngekken…een neus voor goede wijn!