Wijnimporteur LFE uit Maartensdijk groeit door

Wijnimporteur LFE uit Maartensdijk groeit doorWijnimporteur LFE uit Maartensdijk groeit door, in ieder geval is dat de bedoeling. Groeien en klanten beter bedienen.

Wijnimporteur LFE uit Maartensdijk groeit door door het roer om te gooien en de marketing afdeling op te splitsen in twee kampen. De marketing afdeling wordt opgesplitst in een Out-of-Home en een Retail kamp.
De bedoeling is om klanten beter te bedienen vanuit verschillende objectieven.

Wijnimporteur LFE uit Maartensdijk is o.a. importeur van Villa Maria uit Nieuw Zeeland, Domaine du Tariquet, Vina Cono Sur, Chateau et Domaine Castel uit Frankrijk en nog veel andere bekende merken.
Ook was de importeur uitgeroepen tot ‘Importeur van het jaar 2017’, een mooie prestatie.

Vooral de wijnen van Cono Sur scoren hoge punten op wijngekken.nl, hieronder een deel van een proefnotitie van Vina Cono Sur:

Cono Sur Single Vineyard Block no 23 Riesling 2015
De kleur van deze Cono Sur Single Vineyard Block no 23 Riesling 2015 is bleekgeel/witgoud over de tong met een licht groene zweem. Cono Sur Single Vineyard Block no 23 Riesling 2015 is zeer mooi fonkelend, helder en zuiver.
In de neus laat Cono Sur Single Vineyard Block no 23 Riesling 2015 duidelijk petrol met daaronder citrus en ander exotisch fruit. Cono Sur Single Vineyard Block no 23 Riesling 2015 is fijnbesnaard. Fris en zacht. Wat vegetaal en kool is ook waarneembaar. De neus van deze Chileense Riesling komt goed los.
Op de tong is Cono Sur Single Vineyard Block no 23 Riesling 2015 heerlijk fris met verschillende soorten exotisch fruit: citrus, abrikoos, nectarine, grapefruit en dat met een sausje van petrol. Maar wel heerlijk zacht en smaakvol. De zachte zuren maken het tot één geheel. Cono Sur Single Vineyard Block no 23 Riesling 2015 is goed in de breedte, diepte en op de mid-palate en een smakkende brede afdronk met een licht wit pepertje.
Ja, dit is echt mooi spul! Cono Sur Single Vineyard Block no 23 Riesling 2015 heeft vele factoren en facetten in de neus en op de tong en dat allemaal in goede proporties. Komt ook nog eens allemaal mooi los. Echt een zeer mooie Riesling. CHILI HERE I COME!

Door de intensivering zal u er als consument ook misschien wel iets van gaan merken. Nog actiever en breder zullen de wijnen van wijnimporteur LFE ingezet gaan worden in de horeca en bij de wijnwinkel.

Meer info vind je op http://lfe.nl/