Wijnhuis Vicente Gandía gaat naar Delta Wines

Wijnhuis Vicente Gandía gaat naar Delta Wines

Het gerenommeerde Spaanse wijnhuis Vicente Gandía stapt over naar een nieuw importeur. Vanaf 1 september 2020 gaat Vicente Gandia naar Delta Wines.

Vicente Gandia is de beste wijnhuis van 2018

Wie of wat is wijnhuis Vicente Gandia

Wijnhuis Vicente Gandía is een grote wijnmaker met vele merken op de Nederlandse markt. Bekende merken als Hoya de Cadenas, Nebla en Marqués del Turia voeren deze lijst aan. Omdat deze wijnen een uitzonderlijk goede verhouding tussen kwaliteit en prijs hebben, sluiten die wijnen naadloos aan bij het portfolio van DGS WIJN. Er zullen op korte termijn ook nieuwe en vaak innovatieve concepten worden gelanceerd zoals een Bobal Blanco & Nero van de succesvolle wijnmaker Pepe Hidalgo. Op basis van onze kennis van de Nederlandse markt zullen wij samen met het team van Vicente Gandía nieuwe wijnen gaan ontwikkelen voor vakhandel, horeca en retail.

Vicente Gandia, een van de grootste wijnmaker in volume in Spanje

Vicente Gandía is een wijnproducent, opgericht in 1885 te Valencia. Inmiddels heeft de vierde generatie van de Gandía familie de leiding in handen.
Het wijnhuis Vicente Gandía is altijd trouw gebleven aan de normen en waarden waarop het bedrijf gebouwd is, namelijk een bijdrage leveren aan het welzijn van de maatschappij en het blijven innoveren en verbeteren van het bedrijf zonder de traditie te vergeten.
Vicente Gandiá wordt gekarakteriseerd door haar internationale aanpak die ervoor gezorgd heeft dat de wijnen in meer dan 90 landen en op 5 continenten verkocht worden.

Delta Wines blij met de overname van Vicente Gandia

“Wij zijn blij een partner op de Nederlandse markt te hebben gevonden die net als wij onafhankelijk, marktgericht en slagvaardig is. Delta Wines voelt als familie”, aldus Javier Gandía. Joris Snelten van Delta Wines vulde dit aan: “Vicente Gandía vult op een fantastische manier een gat in ons portfolio op. Wij zijn blij en trots dat zij het vertrouwen in ons hebben uitgesproken en zullen er vol enthousiasme voor zorgen dat dit mooie merk nog meer consumenten gaat bereiken”.

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met:
Directie: Dennis Suikerbuik – Director of Sales & Marketing – d.suikerbuik@deltawines.eu
Pers en media: Afdeling Marketing en Communicatie – pers@deltawines.eu
Verkoop vakhandel : Pim Jannink – Commercieel Manager DGS WIJN – p.jannink@DGSWIJN.nl
Verkoop horeca: Bas Graat – Manager Out of Home – b.graat@deltawines.eu

of kijk op de website van Delta Wines op https://www.deltawines.eu

Wat moet je weten over Delta Wines:

Delta Wines is een internationaal georiënteerde marktspeler in wijn, met een belangrijke rol op de Nederlandse markt. Delta Wines omvat zeven autonome bedrijven met één backoffice in Waddinxveen, Nederland en is de grootste wijnimporteur in Nederland. Het bedrijf heeft een jong en ambitieus team met een groot onderscheidend vermogen.

De verschillende werkmaatschappijen waaronder DGS WIJN, Coenecoop Wine Traders, Pallas Wines en La Source, selecteren hun wijnen wereldwijd en leveren zowel aan detailhandel als groothandel, traditionele vakhandel, tax free, online en export.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *