Wijnhuis Castel staat op Taste of Amsterdam

taste of amsterdamMaison Castel staat te trappelen om mee te doen op de Taste of Amsterdam 2016.

proosten met witte wijnEuropa’s grootste wijnproducent Castel Frères lanceert Maison Castel, ‘A touch of France’. Échte Franse wijnen. Maison Castel laat de diversiteit zien van Franse wijnen op een lekkere, ongecompliceerde en overzichtelijke manier. Wijnen gemaakt voor elk moment.

De officiële perslancering vond 6 april jl. plaats bij Restaurant LUTE in Ouderkerk aan de Amstel, waar de topchefs Peter Lute en Alain Caron zorgden voor een culinaire beleving. Wijnschrijvers, bloggers en food professionals waanden zich even in Frankrijk.

maison castelHet huidige aanbod van Maison Castel bestaat uit een aantal verschillende wijnen. De Varietal Range, toegankelijke wijnen gemaakt van bekende druivenrassen, de wat meer geconcentreerde Grande Réserve en een aantal AOC wijnen. Dit zijn wijnen uit een bekend Frans wijngebied die elk het typische karakter van hun herkomst weerspiegelen. Alle wijnen van Maison Castel zijn gebotteld in chique en robuuste flessen en hebben een Franse uitstraling. De meeste wijnen staan in de schappen bij Albert Heijn of zijn verkrijgbaar via de webshop.

 

Martin