Wijnfestival en bierfestival Kannen & Kruiken

Wijnfestival en bierfestival Maastricht 1Wijnfestival en bierfestival Kannen & Kruiken breidt uit naar de vier steden Utrecht, Zwolle, Amersfoort en Maastricht. Waar afgelopen jaar Zwolle de nieuwkomer was, doet nu ook Utrecht mee.

In alle vier de steden schenken de beste ambachtelijke bierbrouwers en vinologen het vloeibare aanbod uit voor de liefhebber, terwijl smaakvolle gerechten en live muziek de sfeer complementeren.

Wijnfestival en bierfestival Utrecht

Wijnfestival en bierfestival voor kenners en nieuwkomers

Kannen & Kruiken biedt een groot aanbod aan creatieve brouwsels en spannende nectars.
Zowel voor kenners als voor wijn en bier zijn volop nieuwe smaken te ontdekken. De toegang is zoals elke editie gratis.

Meedoen aan een Wijnfestival en bierfestival ?

Kannen & Kruiken staat open voor leuke lokale samenwerkingen. Wil jij als moutmaker of wijnboer jouw bier of wijn op de menukaart, zoek je een pontificaal plekje op het podium of ben je een bezige bij achter de schermen? Meld je dan aan via: http://www.kannenkruiken.nl

Agenda Wijnfestival en bierfestival Kannen & Kruiken 2019

Kannen & Kruiken Utrecht
30 mei t/m 2 juni – Park Oog in Al
http://www.kannenkruiken.nl/utrecht/

Tijdens het Hemelvaartsweekend proef je fijne wijnen en krachtige bieren! Terwijl de kids genieten van een rijk gevuld kinderprogramma kunnen de ouders hun geluk niet op met het grote aanbod brouwsels en nectars. Vul dit aan met mooie gerechten van de mobiele keukens die het Kannen & Kruiken-weekend rijk is, en je hebt het perfecte recept voor een topweekend. Neem vooral ook een kijkje op de mooie-dingen-markt, waar je vintage vondsten en nieuwe producten van lokale makers vindt. De toegang is uiteraard gratis, je betaalt alleen voor je eerste glas. Santé!

Kannen & Kruiken Zwolle
5 juli t/m 7 juli – Ter Pelkwijkpark
http://www.kannenkruiken.nl/zwolle/

Na een heerlijke eerste editie verzamelen levensgenieters zich van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli voor de tweede editie van Kannen & Kruiken Zwolle! Dit jaar verhuizen we naar het knusse Ter Pelkwijkpark. Proef stout, ale en lager van de beste ambachtelijke bierbrouwers. Top het af met spannende Merlots en zinderende Sauvignons van de vinologen die je alles kunnen vertellen over hun nectars. Smaakvolle gerechtjes complementeren het vloeibare aanbod en live muziek op de achtergrond maakt je weekend compleet. Zoals altijd is de toegang van Kannen & Kruiken gratis, je betaalt alleen voor je eerste glas. Proost!

Kannen & Kruiken Amersfoort
8 augustus t/m 11 augustus – Burgemeester Brouwerplantsoen
http://www.kannenkruiken.nl/amersfoort/

Levensgenieters verzamelen zich van donderdag 8 tot en met zondag 11 augustus in het Burgemeester Brouwerplantsoen voor een ontspannen weekend in de zon. Proef stout, ale en lager van de beste ambachtelijke bierbrouwers. Top het af met spannende Merlots en zinderende Sauvignons van de vinologen die je alles kunnen vertellen over hun nectars. Smaakvolle gerechtjes complementeren het vloeibare aanbod en live muziek op de achtergrond maakt je weekend compleet Zoals altijd is de toegang van Kannen & Kruiken gratis, je betaalt alleen voor je eerste glas. Proost!

Kannen & Kruiken Maastricht
6 september t/m 8 september – Stadspark, Tapijnkazerne
http://www.kannenkruiken.nl/maastricht/

Levensgenieters verzamelen zich van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september in het stadspark. Aan de kant van de Tapijnkazerne kun je genieten van een ontspannen weekend in de zon! Proef stout, ale of lager van de beste ambachtelijke bierbrouwers. Top het af met spannende Merlots en zinderende Sauvignons van de vinologen die je alles kunnen vertellen over hun nectars. Smaakvolle gerechtjes complementeren het vloeibare aanbod en live muziek op de achtergrond maakt je weekend compleet. Zoals altijd is de toegang van Kannen & Kruiken gratis, je betaalt alleen voor je eerste glas. Proost!

Wijnfestival en bierfestival Maastricht 1