Wijn escape game voor thuis

De eerste wijn escape game voor thuis is ontwikkeld in Utrecht en te bestellen in Nederland en België! Je speelt het – geheel coronaproof – in het comfort van je eigen huis. Ideaal voor de komende (feest)periode met je huishouden + max 3 anderen, het spel is namelijk geschikt om te spelen met 2- 6 personen.

Het is een escape game, gecombineerd met een wijnproeverij waarbij de wijn ook echt geïntegreerd is in de game! Zo moet je eerst het slot op de fles zien te ontgrendelen, waarna je al je zintuigen moet gebruiken om het geheime recept te achterhalen. 

Drie Utrechtse ondernemers sloegen de handen ineen, omdat zij een ontmoeting misten tussen 2 liefhebberijen van veel mensen: spellen en lekkere dranken. Dus besloten zij er zelf iets voor te creëren! ‘Unlock the Bottle: De Verloren Wijn is de eerste editie met een wijn in de hoofdrol. 

De familie Von Traub ziet haar levenswerk ten onder gaan. Alleen een team van puzzelaars en wijnliefhebbers kan het mogelijk nog redden. Je gebruikt al je zintuigen in deze escape game met verrassende en uitdagende spellen. Het wijn proeven combineer je met unieke puzzels en verschillende materialen en props waardoor het – ook voor gevorderde spelers – een uitdagende game is. De familie Von Traub is trots op de kwaliteit van haar wijn, toch is deze gelukkig voor een breed publiek toegankelijk, dus kunnen zowel geoefende drinkers als beginnende wijnliefhebbers het geheim van de wijn op een prikkelende manier ontdekken. Hebben jullie het in je mars om het mysterie van De Verloren Wijn op te lossen?

UNLOCK THE BOTTLE…HET LEUKSTE ESCAPE WIJNSPEL

De ondernemers – Marvin is – in zijn eigen woorden – een echte ‘spelaholic’ en daarmee helemaal op zijn plek als eigenaar van Escaperoom TIME van waaruit hij verschillende (VR) escape rooms, (escape) games en city games heeft ontwikkeld en aanbiedt.

Maarten is liefhebber, kenner en importeur van (mousserende) wijnen. Zijn ambitie is om Nederland aan de bubbels te helpen, met lage prijzen, proeverijen en (online) cursussen.

Mariska heeft als trainer en facilitator ruim ervaring met het begeleiden en vermaken van groepen en maakt daarbij veel gebruik van spel(vormen). Haar drive is om leuk en leerzaam te combineren waar het kan.

Alle drie wonen en (grotendeels) werken ze in Utrecht en vormen ze de perfecte combinatie voor het creëren van een spel, met een drank in de hoofdrol, dat vermakelijk is en waar je ook nog wat van opsteekt!

‘Unlock the Bottle: De Verloren Wijn’ is live gegaan op 1 oktober dit jaar en de eerste en tweede druk waren gelijk uitverkocht. Gelukkig is er inmiddels weer een ruime voorraad!

Het is ook mogelijk om een extra feestelijke versie van De Verloren wijn nog dit jaar als kerstpakket aan te bieden en en speciaal voor alle (hulp)Sinterklazen bestel je De Verloren Wijn met de code ‘wijngekken’ tegen een gereduceerde prijs!

Snel zullen andere uitvoeringen volgen waarin o.a. bier (pre-order vanaf eind november), gin, whiskey en champagne centraal gaan staan.

Meer informatie en bestellen kan HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *