Whyn Lounge in Arnhem

Whyn Lounge… dat klinkt alsof het iets te maken heeft met…. wijn…?

Topshelf opent in samenwerking met Verbunt Wijnkopers de eerste Whyn Lounge in Arnhem. Shoppen en ondertussen genieten van een glas wijn, deze combinatie maakt van winkelen een beleving!

Whyn Lounge

Donderdag, 22 december 2016 heeft bij Topshelf Arnhem de feestelijke opening plaatsgevonden van de eerste Whyn Lounge. Whyn Lounge is een concept van Verbunt Wijnkopers en heeft naast ‘Whyn’ in Tilburg nu met Whyn Lounge bij Topshelf een tweede locatie voor het concept.

Met een pilotstore in het centrum van Tilburg heeft het concept Whyn een assortiment met unieke wijnmerken.

Whyn Lounge is hier de afgeleide horecavariant van. Het doel van Whyn Lounge is bezoekers van Topshelf laten kennismaken met de wijnen op een belevingswijze. Wachten bij een kleedkamer wordt een stuk aangenamer als u ondertussen een mooi glas wijn aangeboden krijgt.

Whyn Lounge is een gat in de markt

De belangrijkste merken van Verbunt zijn vertegenwoordigt en te proeven in de Whyn Lounge zoals; Salentein, Errazuriz, Laurent Miquel, Yalumba en Ramón Bilbao. (Wijngekken.nl proeft regelmatig deze wijnen en neem daarom eens een kijkje HIER en HIER en bijvoorbeeld HIER).

Alle merken zijn familiebedrijven en exclusief te verkrijgen via Verbunt.

Er vindt geen directe verkoop plaats van de wijnen bij Topshelf, maar wanneer een geproefde wijn goed is bevallen dan is deze via tablets aan de bar digitaal te bestellen. Uiteraard hoeft er niet gesjouwd te worden, daar is bezorging aan huis voor.

Met de eerste Topshelf winkel in Leerdam, geopend in 1996, heeft Topshelf inmiddels acht filialen en een landelijke dekking. Filiaal Arnhem is de 1e Departmentstore formule, wat inhoudt dat het sportassortiment is uitgebreid met een afdeling Back to School, tassen, home, gifts en meer. Onder ‘en meer’ wordt in Arnhem sinds deze week ook Whyn Lounge verstaan.

Topwijnen proeven na het winkelen

Whyn Lounge

De feestelijke opening werd begeleid door Jurgen Honing, Sales Manager Verbunt Wijnkopers, Inge van Kemenade, eigenaresse Topshelf, haar echtgenoot Twan Borsten en Eline van Straaten, Bestuursadviseur Gemeente Arnhem.

Foto’s van en door Eelco van Wieringen

Ik denk dat het winkelen nog een stuk leuker is geworden. Je zet je man gewoon op een stoeltje bij de Whyn Lounge en jij gaat winkelen. Na het winkelen neem je nog gezellig samen een glaasje Errazuriz Pinot Noir 2015 en je zal zien dat hij de volgende keer te trappelen staat om mee te gaan winkelen met jou!