Wat is de leukste en beste wijnbar

Wat is de leukste en beste wijnbar

Wat is de leukste en beste wijnbar in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Haarlem?

Goed nieuws voor alle wijnbar liefhebbers van Nederland; de ‘Wine bar of the Year 2016’ verkiezing gaat deze week van start! De wedstrijd is een initiatief van de website wine-bars.nl, met dit jaar Coravin als hoofdsponsor. De wat is de beste wijnbar competitie wordt voor de derde keer georganiseerd. Met meer dan 100 wijnbars op de website belooft het een spannende competitie te worden; wie wordt na Wijncafé Lefebvre in 2014 en Wijnbar Bouzy in 2015 de ‘Wine bar of the Year 2016’?

In de afgelopen jaren zijn er veel wijnbars in het hele land bijgekomen. Maar waar moet een goede wijnbar aan voldoen? En wat is de leukste en beste wijnbar? Vanuit deze gedachte is wine-bars.nl in 2014 gestart met de competitie ‘Wine bar of the Year’. De belangstelling was groot, binnen een maand brachten meer dan 3000 liefhebbers een stem uit op hun favoriete wijnbar. Dit jaar kan iedereen in Nederland van 3 t/m 30 november stemmen op zijn of haar favoriet. Dit kan via de website http://www.wine-bars.nl/wine-bar-of-the-year-2016/ .

 

Wat is de leukste en beste wijnbar van 2016

Net als vorig jaar worden de tien wijnbars met de meeste stemmen onaangekondigd bezocht door de vakjury onder leiding van Sharon van Lokhorst, hoofdredacteur van WINELIFE magazine.
Wat is de leukste en beste wijnbarNaast Robert Verhoeven, oprichter van www.wine-bars.nl, zal de jury verder bestaan uit Ron Vermeulen (hospitality expert en www.food-market.nl), Robert van Dijk (Coravin) en Hans van de Meeberg (Horeca Misset en www.specialbite.nl). Dit jaar krijgen twee extra wijnbars een wild card van de jury waarmee ze net zoveel kans hebben om de verkiezing te winnen als de andere tien.

Wat is de leukste en beste wijnbar is een vraag die in vele hoofden rondgaat. Op www.wine-bars.nl vind je de leukste wijnbars in Nederland. Door middel van de zoekfunctie zie je snel waar je een wijnbar kunt vinden. In de afgelopen jaren is het aantal wijnbars flink gestegen en de verwachting is dan ook dat deze trend nog een tijdje zal doorzetten. Momenteel staan er meer dan 100 wijnbars op de website. Middels de jaarlijkse wijnbar verkiezing wordt aandacht gevraagd voor deze groeiende horecasector.

 

Martin