Vranken-Pommery nieuw bij Groupe LFE

Groupe LFE heeft een mooi merk binnengehaald.

Nieuwe champagnemerken bij Groupe LFE

Per 1 juli 2014 is Groupe LFE B.V. de nieuwe importeur en distributeur in Nederland van een aantal merken van het gerenommeerde Champagnehuis Vranken-Pommery Monopole. Dit past in de recente samenwerking tussen het moederbedrijf van Groupe LFE B.V., Castel Frères en Vranken-Pommery.

Het betreft o.a. de Champagnemerken “Pommery” in het out-of-home kanaal en “Heidsieck & Co Monopole” in zowel het out-of-home als retail kanaal. Daarnaast gaat Groupe LFE B.V. ook het Port merk “Rozès” vertegenwoordigen.

Castel Frères is het grootste wijnbedrijf in Europa. Het bezit circa 2,000 hectare eigen wijngaarden, ruim twintig ‘Châteaux & Domaines’ en heeft ruim zestig jaar expertise en kennis van productie, bottelen en distributie. Als familiebedrijf heeft Castel kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan en heeft zij, naast haar châteaux en domaines, een aantal sterke internationale merken in haar portfolio. Castel Frères produceert ruim 640 miljoen flessen wijn per jaar en exporteert naar ruim 130 landen.

Vranken-Pommery is een Franse Champagne- en wijngroep die sinds 1976 actief is met onder andere de verkoop van Champagnes zoals Vranken, Demoiselle, Charles Lafitte 1834, Pommery en Heidsieck & Co Monopole. Daarnaast verkoopt zij ook port onder het merk Rozès en rosé van Listel. Vranken-Pommery is wereldwijd uitgegroeid tot de op één na grootste Champagnegroep en is zelfs marktleider in Frankrijk.

vranken pommery

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!