Vakantie vieren in een wijnstreek tussen de Middelandse Zee en de garrigue?

Karen Haanstra 2 persoonshuis

Heeft u zin in een vakantie in Zuid-Frankrijk (Corbiéres), tussen de wijngaarden? Karen Haanstra geeft u de gelegenheid.

Karen Haanstra is wijnbouwer in Fontjoncouse, Corbières in Zuid-West Frankrijk. Onder de naam “Fontaine des Joncs” produceert zij wijnen van o.a. de Syrah en Carignan-druif. Daarnaast verhuurt zij enkele vakantiewoningen.

2 persoonshuiz SAM_0623RR
In het vakantiehuis voor twee personen is nog plaats vanaf half september, misschien een idee voor wijnliefhebbers die de oogst eens van nabij willen meemaken? Narbonne, de Middelandse zee en het Canal du Midi zijn op een half uurtje rijden. Rondom het dorp wandelt u in alle rust in de garrigue en langs de wijnvelden. En onder de lindeboom op uw terras is het onder het genot van een goed glas wijn heerlijk luieren. Prijs per week: 240 euro.
Fotos vind u op: fontainedesjoncs.com

4 persoonshuis SAM_0155RR
Bent u met meer personen, dan is er nog plaats in een vakantiehuis voor 4 personen, met een slaapkamer met een tweepersoonsbed (ned. maten) en een slaapkamer met twee éénpersoons bedden, een volledig ingerichte keuken (eethoek, magnetron, 4 pits kookplaat, koelkast en wasmachine en een aparte woonkamer met zithoek en t.v..
Het huis heeft geen terras. Daardoor is de prijs laag gehouden: 240 euro per week (in september).

Ideaal voor twee stellen die erop uit gaan om de vele bezienswaardigheden te bezoeken. Of voor een gezin met jonge kinderen op wie -die na een warme dag aan zee- een koel onderkomen wacht.
In juni, juli en september zijn nog weken beschikbaar, heeft u belangstelling?
Voor aanvullende informatie, foto’s; beschikbaarheid en tarieven (hoogseizoen 315 euro)
kunt u rechtstreeks kontakt met mij opnemen: karen.haanstra@wanado.fr

Ed
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!