Vakantie vieren bij de wijngaard van Karen?

Fontaine des Joncs

Columniste Karen Haanstra is wijnbouwer in de Corbières, maar zij verhuurt ook gîtes!

Te huur: Vrijstaande vakantiewoning van 50 m2 voor twee personen in Zuid-Frankrijk. Nog beschikbaar in mei, juni, en twee weken in september, wanneer temperaturen rond 25 graden heel normaal zijn. Aantrekkelijk tarief voor- en naseizoen. Op eigen terrein, dus geen passanten of inkijk.

Fontaine des Joncs

Gelegen in het hart van de Corbières, omringt door heuvels, garrigue en wijnvelden, in een klein dorpje op 30 km. afstand van de Middellandse zee.

Het betreft een gelijkvloerse woning, bestaande uit een royale gecombineerde zitkamer-keuken (tv, tweedeurs koelkast, koffiezetapparaat, senseo, magnetron-oven, broodrooster, etc.); een grote slaapkamer met bed (Nederlandse maat 2 meter bij 1.60 m., verhuur lakens bij prijs inbegrepen), een buro en kastruimte; een badkamer (instapdouche, wasmeubel, wasmachine en w.c.); een terras op het zuiden met pergola,barbecue en tuinmeubelen en een eigen -naast het huis gelegen- parkeerplaats.

acces sdbR
SAM_1413R
cuisineR

De omgeving bestaat uit ongerepte natuur, vanuit het vakantiehuis zijn mooie wandelingen te maken.
De vakantiewoning is een goed vertrekpunt voor bezoeken als aan Carcassonne met haar ommuurde kasteelstad, de katharenkastelen en de Gorge de Galamus, het Canal du Midi, de randmeren of Narbonne. Met een uurtje rijden bent u in Spanje.
En in een half uur bent u bij het strand.

terras nordRFontjoncouse kaart

Tarief voorseizoen mei en juni: 319 euro per week, met mogelijkheid voor een aangepast tarief indien u uw vakantieperiode met enkele dagen wilt verlengen (of verkorten). Rest nog 1 week in juli, van 2 tot 9, tarief 339 euros.

Laatste nieuws!! In de maand april is er ook nog ruimte!

Voor meer informatie:
email: karen.haanstra@wanadoo.fr
of klik op deze link:
http://fontainedesjoncs.com/index.php/contactt