Vakantie vieren bij de wijngaard van Karen!

Onze columniste en wijnboerin Karen Haanstra verhuurt ook Gîtes voor een aantrekkelijke prijs.

Vrijstaande vakantiewoning te huur:
Een woning van 50 m2 voor twee personen in Zuid-Frankrijk. Klik voor de beschikbare periodes en foto’s op:
https://www.gites-de-france.com/fiche-hebergement-G1817.html?instance=gites11

Gelegen in het hart van de Corbières, omringt door heuvels, garrigue en wijnvelden, in een klein dorpje op 30 km. afstand van de Middelandse Zee. Het betreft een gelijkvloerse woning, bestaande uit een royale zitkamer-keuken (tv, tweedeurs koelkast, koffiezetapparaat, senseo, magnetron-oven, broodrooster, etc.); een grote slaapkamer met bed (nederlandse maat 2.00 bij 1.60 m., verhuur lakens bij prijs inbegrepen) een buro en kastruimte; een badkamer (instapdouche, wasmeubel, wasmachine en w.c.); een terras op het zuiden met pergola, barbecue en tuinmeubelen en een eigen parkeerplaats. Op eigen terrein, dus geen passanten of inkijk.Vanuit het vakantiehuis zijn mooie wandelingen te maken in een ongerepte natuur.

Tegelijk is dit een goed vertrekpunt voor een bezoek aan Carcassonne met haar ommuurde kasteelstad, de katharenkastelen en de Gorges de Galamus, het Canal du Midi, de randmeren of Narbonne.
Met een uurtje rijden bent u in Spanje.
En in een half uur bent u op het strand bij de Middellandse Zee.

Tarief voorseizoen april, mei en juni: 289 euro per week. Juli en augustus zijn al volgeboekt, er rest nog de week van 26 augustus tot 2 september, tarief 289 euro’s.

Voor meer informatie:
karen.haanstra@wanadoo.fr