Vacuvin Winetender – een update

Vacuvin Wine Tender en Rapid Ice Cooler 01De Vacuvin WineTender is een lichtgewicht ontworpen houder gemaakt van harde kunststof.

De Vacuvin Winetender blijft een mooie bag in box houder

Het is een mooi vormgegeven product in grijsbruine/crème tinten. Je kan de delen in elkaar schuiven en er blijft een pakketje over van 20x30x20 cm voor het makkelijke en eenvoudig opbergen.
De Rapid Ice Cooler bestaat uit twee delen en zijn koelelementen zoals we dat allemaal wel eens gezien hebben met vier compartimenten met koelvloeistof. De koelelementen doe je in de vriezer en na een aantal uur kan je deze in de Winetender zetten.
Vacuvin Wine Tender en Rapid Ice Cooler 01Kunststof en lichtgewicht zijn de toverwoorden en ideaal voor op de camping, boot of in de tuin. Makkelijk te verplaatsen door middel van het handvat, dus je kan het ook even snel ergens anders neerzetten. Zelfs op oneffen ondergronden als gras en een oneffen stenen bordes blijft de WineTender goed staat. Omvallen doet die echt niet. Het dragen is ook heel makkelijk, je draait de onderkant om en schuift de onderkant in de bovenkant. Met het handvat kan je het dan makkelijk verplaatsen, heel handig.
Hoe werkte de Winetender
Je haalt de Rapid Ice Cooler uit de vriezer en doet deze in de de WineTender. Daarna haal je de bag-in-box uit de verpakking en laat je de plastic wijnzak in de WineTender zakken. De deksel kan erop en het geheel is klaar.
De wijn blijft zeker voor uren goed op temperatuur, mits je hem niet in de volle zon laat staan, dan wordt die tijd aanzienlijk korter.

Na twee jaar gebruik is het kunstof van de Winetender iets verbogen. Hierdoor sluit de Winetender moeilijker. Vermoedelijk komt het door de hitte van de zon dat het verbogen is, jammer.
Voor de rest blijft het een fantastisch produkt en nog steeds heerlijk in gebruik.

De testgegevens:

Inhoud: 2 en 3 liter pakken van bag in box wijnen
Materiaal: Kunststof, lijk wat goedkoop maar het is erg licht in gewicht. Doordat je de onderkant in de bovenkant kan laten zakken krijg je een mooi klein mee-te-nemen bag in box houder
Gebruiksgemak: Haal de onderkant uit de bovenkant en zet die op zijn kop. Hierdoor krijg je een soort van ‘voet’ waar de Winetender op staat. Een normaal wijnglas kan je eronder zetten en het kraantje van de bag in box bedienen.
Vormgeving: Mooi vormgegeven, licht van gewicht maar het kunststof materiaal ziet er iets goedkoop uit.
Koeling: doordat het met twee koelelementen werkt kan je makkelijk rode wijn en witte wijn koelen. Gebruik één element voor rode wijn en twee elementen voor witte wijn
Kwaliteit van de bag in box houder: goed

Andere artikelen over bag in box wijnen van 2014.
[get_posts tag=”bag-in-box-2014″]

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!