Utrechts wijnfestival komt met een winterse editie

utrecht krijgt wijnfestivalNa het grote succes van het wijnfestival in de zomer van 2015, komt er nu een winterse editie van het wijnfestival.

Op het Janskerkhof in het hartje van Utrecht opent het Fonteyn Festival op 11, 12 en 13 december voor de tweede keer haar deuren. Gezellige wijnbarren met warme glühwein, heerlijke rode en witte wijnen en warme chocolademelk met slagroom voor degene die nog terug moeten rijden.

Het wijnfestival is klaar voor de winter?

Drie dagen lang staan verschillende topwijnen in de spotlight. Gecombineerd met heerlijk eten, live muziek en culturele activiteiten. Of je nou met je familie, vrienden of collega’s komt, iedereen is van harte welkom!

Verschillende mobiele keukens serveren passende gerechten, van klassiek tot fastfood en maken alle wijn spijs combinaties mogelijk. Op het festival staat ook een muzikaal programma geprogrammeerd dat ervoor zorgt dat jij je geen seconden hoeft te vervelen. Leuke bandjes en DJ’s wisselen elkaar af en zorgen voor een heerlijk warm gevoel. De beste singer-songwriters van Utrecht, leuke jazz-bands en eigenzinnige DJ’s.

Tijdens de wintereditie staat centraal op het plein een vuurtent waarin verschillende proeverijen worden gehouden. Verschillende sprekers zullen proeverijen houden en je bijvoorbeld alles over port en gluhwein vertellen. Ook zullen we het festival starten door de grootste fles champagne van Nederland te openen.

Kortom mis deze tweede editie niet en kom gezellig een wijntje drinken, dansen of lekker genieten van een hapje eten! Gratis toegankelijk en geopend op: Vrijdag 11 december (17.00-01.00), zaterdag 12 december (14.00-01.00) en zondag 13 december (14.00-23.00).

 

Martin