Utrecht krijgt een wijnfestival

utrecht krijgt wijnfestivalUtrecht krijgt een driedaags wijnfestival op het Janskerkhof

Op het Janskerkhof in het hartje van Utrecht opent het Fonteyn Festival op 8, 9 en 10 mei voor de eerste keer haar deuren. Drie dagen lang staan meer dan 100 verschillende topwijnen in de spotlight, gecombineerd met heerlijk eten, live muziek en culturele activiteiten. Of je nou met je familie, vrienden of collega’s komt, iedereen is van harte welkom.

Wijn
Acht wijnkoperijen presenteren op het Fonteyn Festival meer dan 100 verschillende topwijnen uit alle windstreken. Van Frankrijk tot Argentinië en van Australië tot Italië, voor ieder wat wils!

Spijs
Verschillende mobiele keukens serveren passende gerechten, van klassiek tot fastfood en maken alle wijn spijs combinaties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van heerlijke oesters, een culinaire hotdog, een uitgebreid assortiment van kazen en charcuterie en nog veel meer. Uiteraard gecombineerd met een bijpassende wijn.

Muziek
Op het festival staat een muzikaal programma geprogrammeerd dat ervoor zorgt dat jij je geen seconden hoeft te vervelen. Leuke bandjes en DJ’s wisselen elkaar af en zorgen voor een heerlijk warm gevoel. De beste singer-songwriters van Utrecht, leuke Jazz bands en eigenzinnige DJ’s.

Cultuur
Naast het drinken, eten en muzikaal programma staan er verschillende culturele acts op het programma die zorgen dat je langer blijft dan gepland. Denk hierbij aan toneel, comedy en nog veel meer leuks!

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via facebook, twitter of google+!