Unieke wijnen per glas nu ook bij Bubbles Schiphol


Bubbles Seafood & Wine Bar serveert als eerste horecabedrijf ooit op Schiphol (exclusieve) wijnen per glas.

Normaliter worden hoger geprijsde wijnen niet per glas aangeboden vanwege de beperkte houdbaarheid. Met een bijzonder wijntapsysteem lukt dit echter wel, zonder af te doen aan de kwaliteit. De wijnen die onder andere worden aangeboden zijn Château Mouton Rothschild 2002, Domaine Bouchard Père & Fils Montrachet grand cru en Penfolds Grange Bin 95.
De bedrijfsleiding zegt hiermee uniek te zijn op de luchthaven, omdat hoger geprijsde wijnen normaal gesproken niet per glas worden aangeboden vanwege de beperkte houdbaarheid. Dit kan worden ondervangen door gebruik te maken van het wijntapsysteem van Wine by the Glass.

Wine by the Glass is een systeem waar door middel van stikstof de wijn onder druk wordt gehouden, de wijnen worden op precies de goede temperatuur geschonken en de wijnen zijn ook nog eens minimaal twee weken houdbaar. De wijnen staan vertikaal in de Wine by the Glass serveersysteem en wordt door middel van een slangetje omhoog gezogen. Ook is het systeem beveiligd en kan alleen door de bevoegde medewerkers worden ontgrendeld.

Het systeem van Wine by the Glass wordt tegenwoordig op meer plekken gebruikt. Een goede ontwikkeling dus voor de horeca en de klanten.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!