Ton Overmars gooit het roer om

ton overmars

Ton Overmars is al jarenlang een begrip in Amsterdam, maar ook buiten Amsterdam is deze wijnwinkel bekend.


Lees verder na de advertentie exaro

Ton Overmars is een begrip in Amsterdam en daarbuiten, maar daar blijft het niet bij. Ton Overmars opent Ton’s Wijnkelder na een ingrijpende verbouwing.
Slijterij Ton Overmars is sinds 1971 een begrip aan het Hoofddorpplein in Amsterdam-Zuid. Na diverse uitbreidingen en verbouwingen gedurende de jaren, heeft eigenaar Hendrik Jan de Mari, die in 2017 de zaak van Ton kocht, besloten om meer dan de helft van de kelder die als opslag werd gebruikt, in te richten als wijnkelder.

Alle grote wijnen zijn te koop bij wijnwinkel Ton Overmars

De kelder die via een ruime hardhouten trap vanuit de winkel te bereiken is, meet 50 vierkante meter en vergroot daarmee het winkeloppervlakte aanzienlijk. Beneden kan men nu in alle rust en ruimte de mooiste Bordeaux, Bourgogne, inclusief een trits van Domaine Romanée Conti, Premier Cru Italianen en exclusieve wijnen uit andere landen zien liggen.

Ton Overmars is een begrip in Amsterdam en de omliggende gebieden

De vinologen van Overmars gaan graag mee naar beneden! De 3 meter lange wijntafel is ook zeer geschikt voor proeverijen en wijncursussen. De bekende vijf laad- en losplekken voor de deur maken het voor Amsterdammers nóg aantrekkelijker ‘even’ in Ton’s Wijnkelder rond te neuzen. Een aanwinst voor de stad!

Waar zijn de vestigingen van wijnwinkel Ton Overmars

Ton Overmars Slijterijen heeft sinds januari 5 vestigingen in Amsterdam en Bergen (NH) en groeit snel. Grootste keuze, de laagste prijs met altijd voldoende kundige medewerkers op de vloer is de basis van het jarenlange succes. Een eerlijke, transparante EDLP ( Every Day Low Price) formule.

De vestigingen van Ton Overmars kun je vinden aan het Hoofddorpplein, Gelderlandplein, Middenweg, Oostenburgermiddenweg te Amsterdam en Dorpsstraat 5 te Bergen ( NH). Meer info kun je lezen op http://www.tonovermars.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *