Supermarkt Plus is weer de beste!

Plus

Wij van Wijngekken.nl wisten het al langer….

Plus is voor de vierde keer in successie de beste wijnsupermarkt van Nederland. Dat blijkt uit tevredenheidsonderzoek van marktonderzoeksbureau Nielsen. Het onderzoek is gehouden onder consumenten die regelmatig wijn kopen in een supermarkt. Dit meldt Distrifood.

plusConsumenten beoordeelden negen supermarktketens op twaalf aspecten, waaronder het totale wijnassortiment, het assortiment huiswijnen en de kwaliteit van de wijnen. Plus kreeg opnieuw de hoogste cijfers voor vrijwel alle aspecten, bijvoorbeeld voor de beschikbaarheid en de aantrekkelijkheid van de wijnaanbiedingen.

Behalve over de wijnen zijn consumenten ook erg tevreden over de indeling van het wijnschap en de informatie die wordt aangeboden. Zij waarderen de deskundigheid van de medewerkers van Plus over wijn.

Wijnkoper Elke Wolterink van Plus toont zich uitermate tevreden: “We zijn dan ook heel blij met onze ondernemers die het belang van een goede wijnafdeling zien.

Maar hoe spelen ze dat klaar? “Plus heeft inmiddels al bijna tweehonderd gediplomeerde wijnadviseurs en is er alweer een nieuwe groep in opleiding.”

plus 3

De wijnadviseurs hebben de internationaal erkende Wine and Spirit Education Trustopleiding gevolgd. De supermarktketen houdt de kennis onder de wijnadviseurs actueel met wijninspiratiedagen, waarbij de wijnadviseurs niet alleen kennis met elkaar delen, maar waar ze ook voorlichting krijgen van wijnexperts, zoals de eerste Nederlandse Master of Wine, Frank Smulders. Ook treden aansprekende gastdocenten aan, zoals sommelier Edwin Raben.

Bron: distrifood.nl

Wij van Wijngekken.nl willen hierbij onze wijnvrienden van de wijnsupermarkt Plus van harte feliciteren! Een DIKKE PLUIM!!

Proef smakelijkkk…
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!