Saint-Emilion Château krijgt hoofdrol in nieuwste Bond-film

De nieuwe James Bond-film is net gearriveerd en iedereen wordt weer wild. Ook de wijnwereld in Bordeaux wordt weer wild, want ditmaal geen Heineken of Bollinger, maar een heus Saint-Emilion Château strijkt met de eer.

De nieuwe James Bond-film is net gearriveerd en iedereen wordt weer wild. Ook de wijnwereld in Bordeaux wordt weer wild, want ditmaal geen Heineken of Bollinger, maar een heus Saint-Emilion Château strijkt met de eer.


Lees verder na de advertentie exaro

Heineken en Bollinger zijn misschien de officiële drankjes van de Bond-films en Martini is misschien wel de favoriete drank van de Britse geheim agent, maar het is een top Saint-Emilion chateau strijkt met de eer in de laatste No Time to Die Bond-film.

Saint-Emilion Château strijkt met de eer

De nieuwe James Bond-film is de 25e officiële James Bond-film en de vijfde en laatste 007-film van de Britse acteur Daniel Craig. Onlangs is de film in première gegaan en dat nadat de fans van de geheimagent zeer opgewonden waren na een lange Corona-vertraging van de productie.
Hoewel Bollinger al meer dan 40 jaar de officiële Champagne van de 007-club is en Heineken een partner sinds de release van de fantastische film Tomorrow Never Dies in 1997, hadden beide beroemde merken een minimale vertoning in de nieuwste Bond-film vergeleken met één Saint-Emilion.

Saint-Emilion schittert in de nieuwe James Bond-film

Al vrij vroeg in de film duikt de geheimagent op bij Q’s huis, net op het moment dat hij het avondeten klaarmaakt. Duidelijk in beeld kun je een fles Château Angélus uit de Saint-Emilion zien waar Bond net op dat moment naar kijkt. Natuurlijk kan hij zich niet bedwingen en schenkt zichzelf een groot glas van deze heerlijke Saint-Emilion wijn in.
Het is echter niet de eerste keer dat Angélus te zien is in een 007-film. Dit chateau had ook een prominente rol in Casino Royale uit 2006. Hier werd een Angélus 1982 gedronken in de trein naar Montenegro.

Dure prijs voor Saint-Emilion Château Angélus in de nieuwe Bond-film

De verschijning in deze nieuwste Bond-film zou zeker de verkoopprijs van Angélus kunnen beïnvloeden op de internationale wijnmarkt. De vraag is alleen hoeveel deze wijn meer waard gaat worden in de winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *