Rosé en witte wijnen van Jolie en Pitt

Rosé en witte wijnen van Jolie en Pitt worden veel 2e hands verkocht op eBay en Marktplaats en zijn daarom veel geld waard.

Rosé en witte wijnen van Jolie en Pitt worden veel 2e hands verkocht op eBay en Marktplaats en zijn daarom veel geld waard.

De rosé en witte wijnen van Jolie en Pitt zijn geld waard. Mocht je nog wat wijnflessen overhebben dan is het nu misschien wel de tijd om ze te verkopen.

De twee voormalig geliefden gingen een paar jaar geleden de samenwerking aan met de wijnfamilie Perrin uit het zuiden van Frankrijk en brachten een rosé en twee soorten witte wijnen uit op de al overvolle wijnmarkt. De rosé en witte wijnen van Jolie en Pitt zijn er gewild, maar ook heel lekker en dat gaat zich nu lonen.
Op het label van de flessen, die in de winkel altijd rond de 19 euro hebben gekost, staat de naam Jolie-Pitt vermeld. Vooral de rosé is erg geliefd onder de wijndrinkers en wijnproevers. Wijngekken.nl heeft de wijn ook geproefd en je kunt HIER de proefnotitie lezen van de Miraval Rosé.

Volgens de website Eater gaan de flessen rosé en witte wijnen van Jolie en Pitt van de hand voor ongeveer 140 euro. Sommige handelaren hebben de prijs op eBay zelfs boven de 900 euro gezet, de flessen staan alleen nog steeds op eBay en misschien is die prijs wel te hoog gegrepen.

 

De rosé en witte wijnen van Jolie en Pitt zijn goud waard

Brad en Angelina kochten Château Miraval in 2012 voor 60 miljoen dollar (bijna 55 miljoen euro). Het landgoed in de Provence is ruim 485 hectare groot ze maken naast wijn ook olijfolie. Het landgoed heeft ook een privémeer en een gracht. De villa die op het landgoed staat telt 35 kamers.

Dus is het misschien een goed idee om de 2e hands websites in de gaten te houden en één of twee flesjes rosé en witte wijnen van Jolie en Pitt aan te schaffen.

 

Martin