RieslingWeeks

rieslingweeks

In de eerste twee weken van juni is de kans groot dat u bij restaurateurs en wijnhandelaren tegen Duitse Riesling aan loopt.

Voor de derde keer organiseren restaurateurs en wijnhandelaren samen met het Informatiebureau voor Duitse Wijn de RieslingWeeks. Van zaterdag 1 juni tot en met zondag 16 juni 2013 staat Duitse Riesling centraal in de horeca en wijnwinkel.
De RieslingWeeks worden georganiseerd om de consument kennis te laten maken met allerlei soorten Rieslingwijnen uit de verschillende Duitse wijnbouwgebieden. Restaurants bieden een gerecht of menu aan dat op een Rieslingwijn is afgestemd.
Wijnwinkels geven bij aankoop van een Duitse Riesling het recept van een passend gerecht. Namen van wijnhandelaren die tijdelijk hun Duitse Rieslings met korting aanbieden, worden doorgegeven aan deelnemende restaurants.

De RieslingWeeks worden gepromoot via Twitter en Facebook. Meer dan 200.000 consumenten (!) ontvangen een e-mail over de RieslingWeeks met verwijzing naar de informatie op www.duitsewijn.nl.
Op de website worden alle deelnemende restaurants en wijnwinkels met adresgegevens vermeld. Voor deelnemende restaurateurs en wijnhandelaren die hun deelname aan de RieslingWeeks en Rieslingactie bekendmaken op hun website wordt eveneens een gratis link geplaatst.
De RieslingWeeks krijgen met advertenties en banners aandacht in Proefschrift, PersWijn, Lifestyle magazines en op www.diningwiththestars.nl.

Meer informatie over de RieslingWeeks? Kijk op duitsewijn.nl.

Ed
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!