Post Malone en Special Wines gaan samenwerken

Ter ere van de concerten in de Ziggo Dome op 19 en 20 mei is er een toffe samenwerking tussen de Amerikaanse artiest Post Malone en de Nederlandse wijnwinkel Special Wines. De zanger, in ons land vanwege zijn Twelve Carat Tour, promoot zijn eigen rosé Maison No. 9 bij Special Wines in Amsterdam-Zuid.


Lees verder na de advertentie exaro

Post Malone wijn vernoemd naar tarotkaart Nine of Swords

De rosé is vernoemd naar Malone’s lievelings tarotkaart, Nine of Swords, die staat voor het overwinnen van problemen. De hele week zijn er bij Special Wines concertkaarten te winnen en staat de Maison No. 9 koud om te proeven. Of Malone zelf ook langskomt blijft tot het laatst toe spannend.

Rosé uit de Provence op de Marathonweg

De fles, die is gebotteld in de Provence, heeft een opvallende signatuur en kan je net als de zanger zelf, moeilijk over het hoofd zien. De lange hals met glazen stolp in de vorm van een kasteeltoren, verwijst naar het middeleeuwse kasteel bij de Zuid-Franse wijngaard. De rosé bestaat uit een mix van grenache (45%), cinsault (25%), syrah (15%) en merlot (15%) druiven. Volgens wijnondernemer Frederik Boer gaat het om een klassieke crispy Provence rosé, die heerlijk wegdrinkt. ‘De wijn is in Amerika mateloos populair en verovert nu ook Europa en Nederland.’

Boer: ‘Malone is naast zanger een echte connaisseur. Hij is een Bourgondiër en liefhebber van de Franse keuken. Ikzelf hou meer van zijn wijn dan van zijn muziek’

Een fles Maison No. 9 van 0,75 l kost tijdens de Post Malone week 20 euro per stuk. Daarnaast draait Special Wines Post Malone muziek en zijn er concertkaarten te winnen. Iedereen kan langskomen! Tijdens de Post Malone week, die loopt van 16 t/m 19 mei, is de rosé van de zanger de hele week te proeven van 12.00-18.00 uur.

Kijk voor meer info op de Special Wines website. Of kom langs in de winkel aan de Marathonweg 15, Amsterdam. De actie loopt t/m 19 mei 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *