Plus weer de beste wijnsupermarkt

Plus

Het begint een beetje ‘gewoon’ te worden… Plus is namelijk weer de beste wijnsupermarkt van het jaar geworden.

Vorig jaar heb ik er ook al eens iets over geschreven, want toen was de Plus ook al als winnaar uitgeroepen. Het begint een beetje gewoontjes te worden….

Hoe komt dat nu zou je denken. Zitten die andere supermarkten dan te slapen? Interesseert ze het niet dat zij niet die mooie titel mogen voeren?

Het volgende artikel werd gepubliceerd op distrifood.nl

Het onafhankelijk marktonderzoeksbureau Nielsen heeft een tevredenheidsonderzoek gedaan onder consumenten die regelmatig wijn kopen in een supermarkt. In het onderzoek werden negen supermarktketens beoordeeld op twaalf aspecten. Op elf van deze twaalf aspecten scoorde Plus het hoogst.

Ruime keuze

Klanten van Plus blijken met name de ruime keuze in het wijnassortiment te waarderen: de hoogste beoordelingen krijgt PLUS voor de wijnafdeling algemeen, het assortiment van de wijnafdeling en het aantal verschillende wijnen. Op alle drie de categorieën scoort de supermarkt maar liefst een 7,8. Daarmee behaalt de formule in deze categorieën een nog hogere score dan vorig jaar.

Trots

In een reactie op de uitkomsten van het onderzoek zegt Elke Wolterink, wijninkoper bij Plus, trots te zijn op het feit dat ‘consumenten onze wijnafdeling weer als beste beoordelen. We proberen hen steeds opnieuw te verrassen met bijzondere, voordelige en unieke wijnen. Dan is het extra leuk om te zien dat we juist met ons assortiment en ook het aantal verschillende wijnen, de hoogste score halen van alle supermarkten.’

Wijnadviseurs

Plus wordt ook gewaardeerd om de deskundigheid van de medewerkers. ‘We onderscheiden ons met onze ruim 200 wijnadviseurs die elke dag klaarstaan om de klanten van goed advies te voorzien. Deze overwinning is ook voor hen een groot compliment’, aldus Wolterink.

Bron : distrifood.nl

OPROEP: Supermarkten in Nederland!
Het moet maar eens afgelopen zijn met de overwinningen van de Plus supermarkt op het gebied van “de Wijnsupermarkt van het jaar”. Ga de strijd aan! Laat ZIEN dat jullie fantastische wijnen verkopen en laat ze onafhankelijk beoordelen door Wijngekken.nl. Daarmee kunnen jullie laten zien dat jullie het serieus nemen! Wenst u contact? Schrijf dan een email naar info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jullie op.