Perswijn proeverij wordt weer een groot succes

Perswijn voorjaarsproeverij
Op zondag 25 mei 2014 is het weer zover. De Perswijn Voorjaarsproeverij is die dag open voor het wijnminnend publiek.

Perswijn proeverij, mis het niet!

Op zondag 25 mei kan je als consument weer prachtige wijnen proeven. Proeven en vergelijken en weer proeven en weer vergelijken en dan nog eens proeven. Net zolang proeven tot jij de wijn van jouw dromen hebt gevonden die je dan meestal voor interessante beursprijzen kan aanschaffen.

Dat is ook het leuke van deze voorjaarsproeverij van Perswijn. Wijnen vergelijken uit verschillende landen. Verschillende druivenrassen ruiken en proeven. Continenten of landen vergelijken en kijken hoe die druivenrassen dan smaken als die uit andere landen komen.
Ze hebben de zomer in het hoofd bij Perswijn. Allemaal zomerwijnen om te proeven en je kan er ook workshops bijwonen.

Perswijn voorjaarsproeverij

Ook heeft Perswijn een selectie gemaakt die de beste zomerwijnen zullen gaan worden. Ook deze wijnen kan je proeven en jouw mening geven over deze wijnen

Vind je het leuk om de WijnGekken te ontmoeten, kom dan zeker een kijkje nemen. Laat ons jouw favoriete wijn proeven en vraag onze mening. Vraag ook gerust welke wijn wij interessant of mooi vinden en proef die wijn samen met ons. Gezelligheid met mooie wijnen in een heerlijke omgeving met allemaal wijnvrienden.

Dus mis het niet op zondag 25 mei en hou die dag vrij in jouw agenda.

Perswijn Voorjaarsproeverij
Hotel Casa400, Amsterdam (vlakbij het Amstel Station)
Zondag 25 mei 2014 (12:00-17:30 uur)

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!