Op zoek naar een culinaire “doe” vakantie?

BookCulinaryVacations

Op zoek naar een culinaire “doe” vakantie? Nu is er BookCulinaryVacations.com!


Het was altijd een behoorlijke zoektocht om een goed vakantieadres te vinden waar je tegelijkertijd kunt proeven van de authentieke keuken van je vakantie bestemming en zelf je kookkunsten kunt verbeteren. De meeste aanbieders zijn moeilijk te vinden. Maar met de introductie van BookCulinaryVacations.com vind je alles overzichtelijk op één website. Lees reviews, vergelijk prijzen en maak je keuze uit culinaire vakanties van meer dan 150 aanbieders over de hele wereld.

Culture Discovery Vacation tuscany wine tours cellarRCulture Discovery Vacation amalfi coast italy cooking vacations san francesco wineryR

BookCulinaryVacations.com maakt het mogelijk om eenvoudig op één website een wereldwijd aanbod van kookcursussen, vakanties en wijntours te vinden en te vergelijken. Op deze manier kan men de echte authentieke keuken van een land beleven en deze tegelijkertijd eigen maken. Het aanbod is geschikt voor alle leeftijden en niveaus en keukens variëren van veganistisch tot vegetarisch, Italiaans, Frans, Marokkaans, Grieks, et cetera.
De website biedt een breed overzicht van culinaire vakanties in een groot aantal bestemmingen en in verschillende prijsklassen. Via customer reviews krijg je een goed inzicht in de kwaliteit en service, zodat je weet waar je aan toe bent als je een culinaire vakantie boekt.

BookCulinaryVacations.com geeft je gedetailleerde informatie over het programma, de aanbieder, dingen die je kunt doen in de omgeving, beschikbaarheid, prijzen, accommodatie en voorwaarden. Alles overzichtelijk op één pagina.

“Onze website blijkt te voorzien in een sterk groeiende behoefte onder kookliefhebbers over de hele wereld. We registreren steeds meer bezoekers en boekingen”, zegt Robert den Hollander, de eigenaar van BookCulinaryVacations.com.
“We geloven in de toegevoegde waarde van een culinaire vakantie. Ondergedompeld worden in de cultuur van het land en tegelijkertijd de authentieke keuken beleven en bestuderen geeft een hele nieuwe dimensie aan het fenomeen kooklessen. Deze visie delen we met onze partners/aanbieders met wie we nauw samenwerken om vraag en aanbod in de culinaire vakantiemarkt bij elkaar te brengen.”

AMA Selections cooking holidays france wine tasting

Neem eens een kijkje op BookCulinaryVacations.com en verbaas je over het aanbod!

Voordelen BookCulinaryVacations.com
• Gegarandeerd geen boekingskosten!
• Keuze uit meer dan 60 bestemmingen over de hele wereld
• Meer dan 150 aanbieders van culinaire vakanties in verschillende stijlen
• Vergelijk gedetailleerde informatie, reviews en prijzen
• Speciaal geselecteerde vakanties met de beste prijzen, activiteiten en extra’s
• Eenvoudig, veilig en vertrouwd reserveren
• Persoonlijke klantenservice

BookCulinaryVacationsLight (1)

Hotel Triglav Jost Ganta

Over BookCulinaryVacations.com
BookCulinaryVacations is a een wereldwijde reis aanbieder. Onze website biedt culinaire vakanties van meer dan 150 aanbieders. Het aanbod bestaat uit verschillende specifieke keukens zoals veganistisch, vegetarisch, Italiaans, Frans, Marokkaans, Mexicaans en meer.
BookCulinaryVacations.com is in beheer en eigendom van BookCulinaryVacations.
BookCulinaryVacations is onderdeel van eBookingServices.
Andere websites van eBookingServices zijn BookYogaRetreats en BookMartialArts.