Ook opgelicht? In verweer tegen 1855.com


Naar aanleiding van mijn bericht over 1855.com, de mogelijke frauduleuze wijnwebwinkel, van afgelopen dinsdag, heb ik nog contact gehad met de vice president van abus 1855.com, de heer Philippe Misonne.

In het verleden is de wijnwebwinkel 1855.com steeds achtergebleven in het leveren van meerdere Grand Cru’s uit de Bordeaux. De oprichters zijn al meedere keren voor de rechter geweest en steeds proberen ze er weer met hun smoesjes onderuit te komen. Naar aanleiding hiervan en ook andere pogingen om deze organisatie te stoppen is deze stichting in het leven geroepen. Ook zijn er al honderden gedupeerden geweest die zich aangemeld hebben.

Deze stichting zal alles op alles zetten om 1855.com in het ongelijk te stellen en ze vragen de gedupeerden om te gaan mailen naar 1855.com. Dit mailcontact moet plaatsvinden met de directeur van 1855.com, de heer Hyon (fhyon@1855.com) en onder vermelding van Abus 1855.com.

Hieronder een deel van het mailcontact

 • Please read the attached document carrefully.

  So we suggest you to sent a personnal recovery email to Mr Fabien Hyon (fhyon@1855.com) , General Manager from SA 1855. He told us he will bring a special attention to all members from our association : ABUS 1855.com .

  Good luck to all of yours,

  Philippe Misonne
  Vice President ABUS 1855.com

 • Het te downloaden pdf met de instructies vind je hier met de verdere instructies.

  Martin
  Reageren? Mail naar me.

  Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!