Oktober is wijnmaand in regio Noord-Holland

glas wijn 2RR

Zoals jullie allemaal weten is oktober dé wijnmaand. Tijd om extra leuke dingen te organiseren op het gebied van wijn. Een kleine greep uit de regio Noord-Holland.


Wijnroute Binnenstad Monnickendam

De Ondernemersvereniging Binnenstad Monnickendam organiseert na het succes van vorige jaren voor de 3e maal een wijnroute, op 12 oktober 2013.
Vanaf maandag 2 september kunt u bij Informatiepunt Waterland 7 dagen per week (zolang de voorraad strekt) een glas aankopen voor €10,-. Dit glas is uw toegangsbewijs tot de Wijnroute. De route voert u langs 29 winkeliers in de binnenstad van Monnickendam en biedt u de kans om tal van winkels en bedrijven te leren kennen. In de week voorafgaand aan de Wijnroute wordt de routekaart met deelnemers gepubliceerd in het krantje “Prettig Weekend” en is deze verkrijgbaar bij het Informatiepunt. Op de avond zelf is de route ook verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers. Eigen meegebrachte glazen worden niet geaccepteerd.
(Bron: Stichting Promotie Waterlandse Evenementen)

Bier- en Wijnmarkt Purmerend

Het volgende evenement vindt weliswaar net niet in oktober plaats maar als u niet naar de Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek gaat, dan kunt u op zondag 29 september van 13.00-18.00 uur naar de Bier- en Wijnmarkt op de Koemarkt in Purmerend.
Er komen meer dan 15 kramen van wijnleveranciers en bierbrouwers, die prachtige producten leveren en zorgen voor een Bourgondische sfeer in de polder.
(Bron: Regio zaken Purmerend)

Ed
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!