Nutteloze wijnvlucht

nutteloze wijnvlucht

Tijdens deze nutteloze wijnvlucht dronken de gasten wel 16 verschillende wijnen, en je proeft al zo weinig op deze hoogte.


Lees verder na de advertentie exaro

Gasten die vlogen met het vliegtuig van Invivo Air, eigendom van de Nieuw-Zeelandse wijnproducent proefden afgelopen maand meer dan 16 wijnen tijdens een spectaculaire pr-vlucht.

De 30 gasten die aan boord van het Invivo Air Saab 340-vliegtuig reisden, vlogen van Auckland naar Queenstown en genoten van een wijnproeverij op 18.000 feet en daarna kregen ze een rondleiding door een van de wijngaarden van Invivo, een wijnmakersdiner en een overnachting in het vijf sterren Hilton Queenstown Resort & Spa.

Tijdens de reis werden meer dan 16 verschillende Invivo-wijnen geproefd, waaronder wijnen uit de collecties van Graham Norton en Sarah Jessica Parker en ook nog een enkel glaasje van de topwijnen van Invivo.

Wijnen werden geserveerd naast lokale gerechten, zoals verse oesters, witvis van de westkust van Nieuw-Zeeland, Lumina-lam en een speciaal gekweekte zalm van Stewart Island.

Het interieur was top

Het interieur van het vliegtuig was speciaal voor deze gelegenheid aangekleed en men noemde het ‘Cloud Wine’. Het interieur weerspiegelde de aanblik van een wijngaard compleet met hangende wijnstokken. Daarnaast ontvingen een speciaal gemaakt magazine, een zonnehoed en zonnebrandcrème en een gezichtsspray om zich bij aankomst op te frissen.

Bij aankomst in Queenstown werden de gasten vervoerd naar ‘Legend’s Terrace’ – een van Invivo’s oudste wijngaarden in Central Otago voor een rondleiding met proeverij. Alles werd bijgestaan met livemuziek van een lokale band met uitzicht op de wijnproducerende regio’s Bannockburn en Felton Road.

Wil jij ook mee op zo’n nutteloze wijnvlucht?

Wil jij ook zo’n nutteloze wijnvlucht meemaken? Tickets voor toekomstige Invivo Air-vluchten zijn nu beschikbaar via http://www.Invivoair.com. Het bedrijf is van plan de CO2-uitstoot te compenseren die elke gast die met de luchtvaartmaatschappij reist.

Helaas wordt er niet vermeld hoe ze dat gaan doen. Het lijkt mij heel leuk, maar toch vind ik het een nutteloze wijnvlucht…

Een gedachte over “Nutteloze wijnvlucht”

  1. Met Vinaventura ben ik bezig mijn wijnreizen steeds meer te verduurzamen door bestemmingen dichter bij huis te kiezen, zodat ze per trein / auto te bereiken zijn. Moedeloos word ik dus wel van deze nutteloze wijnvluchten . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *