Nieuwjaarswens: een groots en gezond 2014!

nieuwjaarswens

Martin, Ed en Chris, oftewel de WijnGekken, willen hierbij u, hun wijnvrienden, een groots en vooral een gezond 2014 toewensen. Dat het een heel mooi wijnjaar mag worden!

2013 is afgesloten en 2014 staat voor de deur en dat smeekt om een terugblik. 😉

2014  20Wij hopen dat 2013 een heel goed jaar is geweest voor onze wijnvrienden. 2013 is in ieder geval een fantastisch jaar geweest voor wijngekken.nl. We zijn flink gegroeid op elk vlak. Zowel in bezoekersaantallen en pageviews als op de social media. Vele wijnliefhebbers weten ons zo langzamerhand wel te vinden en onze proefrecensies worden alom gerespecteerd en geapprecieerd.

Daarnaast weten ook steeds meer wijnleveranciers/producenten ons te vinden. Ook zij hebben door dat proefrecenies bij de WijnGekken zo gek nog niet zijn. Dat is niet zo gek, want wij proeven onafhankelijk en juist dát kunnen de lezers waarderen. Eerlijke proefrecensies, dát kunnen ze verwachten bij WijnGekken.nl.

Wij zijn er trots op om wijnen te mogen proeven van o.a. MITRA slijterijen, SLIGRO, DGS wijnen, LFE Group, ALDI en GCF, maar natuurlijk ook de wijnen van de Nederlandse wijnboeren en alle andere wijnleveranciers zoals Roemwijn.nl, Turkswijnhuis.nl, De Kelder van de Koningh, Wijnlakei.nl, Spanjewijn.nl, Solandes Wines, Aerds genot, Wijnoutlet.nl, Silletti, Esar, Wijncantina.nl, IC-wines en vele, vele anderen en wijnproducenten van wie ik speciaal LePlan-Vermeersch wil noemen.

Als u ook wilt dat de WijnGekken uw wijnen recenseren, schroom dan niet en neem contact met ons op. Velen zijn u al voorgegaan en velen zullen volgen. Zorg dat je er bij bent!

Ook zijn wij trots op ‘onze’ columnisten die elke maand in weer en wind leuke en interessante wijncolumns weten op te pennen. Hulde voor Margret, Tim, Karin, Esther en Patricia. Als u schrijven leuk vindt en u weet wat te vertellen over wijn en/of eten, dan is misschien een wijncolumn ook iets voor u! Verlegen? Zet het opzij en neem contact met ons op!

Nogmaals beste wijnvrienden, wij hopen dat 2014 een groots jaar voor u wordt met vooral veel gezondheid. En…… blijf bij ons, ook in 2014!

Bedankt!

Martin, Ed en Chris